Преизбраха единодушно д-р Койновска

* Екскметът инж. Дилян Енкин влезе в читалищното настоятелство

ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА на настоятелството на Народно читалище „Наука – 1870 г.” (Троян) – известната стоматоложка д-р Виолета Койновска, бе преизбрана за нов мандат на провелото се миналата седмица отчетно-изборно събрание на културната институция. „Приемам липсата на други кандидатури не като липса на конкуренция, а като добра оценка за дейността на нашето читалище”, коментира пред Т21 г-жа Койновска. Няколко нови попълнения има в състава на 11-членната читалищна управа, сред тях са бившият градоначалник инж. Дилян Енкин и общинският съветник Николай Тодоров.

Т21

6 коментара:

Анонимен каза...

Г-жа Койновска, адмираций към Вас, имам питане- ,, До кога ще държите това грозно к...е за секретар.,, Само с добри чувства към Вас.

Анонимен каза...

Секретаря си върши перфектно работата и не бих казал че е грозен.

Анонимен каза...

Тази утрепка Тодоров защо не си гледа РИвърсайдчето, а се занимава с култура.... Не виждам нищо съществено да е направил. За Енкин.. кво прави там и той сигурно не знае !!!

Анонимен каза...

Тоя Енкин не се ли нагълта достатъчно... Накрая ще трябва да му набием един голям в устата... Дюнер де :-)

Анонимен каза...

Абе странна работа, от доста време следя форумите и в Троян, и в Ловеч, защото това е единственият начин да се информирам от разстояние за случващото се в родния ми край, и всеки път се изненадвам от простащината, която някои хора щедро демонстрират...Докато едни се опитват да наложат благоприличния тон, други си въобразяват, че са оригинални като показват липсата на каквото и да било възпитание, не, дори повече, показват кръглата си простащина при всеки удобен случай... А богатият ми житейски опит ме е научил на едно - от простак нищо съзидателно не може да се очаква. Така че по-добре един образован и културен човек, пък било то и различен от моите политически убеждания, отколкото арогантен простак като номер 4, пък било то и от моя цвят..., за което се срамувам естествено...

Анонимен каза...

Уважаеми 5, не обръщайте внимание на предходните коментари. Те, струва ми се, са с един и същ автор/по всяка вероятност с раздвоение, или разтроение на личността/. Сам си се пита, сам си отговаря, сам си прави реплики. За такива хора самоуважението нищо не значи, не бихте могли съответно да искате при това положение да уважават някой друг.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |