Отвориха Беклемето за всички видове МПС

ТРОЯНСКИЯТ ПРОХОД (Беклемето) вече е отворен за движение на всички видове МПС. Това е валидно от 10:00 ч. вчера (14 март). Важната новина научихме от официалния сайт на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) – държавната институция, която управлява пътищата от републиканската пътна мрежа (Закон за пътищата, чл. 19/1/, т. 1) и „въвежда забрани за обществено и специално ползване на отделни пътища” (чл. 9/4/ от същия закон).

ПРИПОМНЯМЕ, че Троянският проход бе затворен за движение на всички видове МПС на 7 март - след тогавашните обилни снеговалежи; дотогава бе проходим, като забрана имаше единствено за тежкотоварни автомобили с ремаркета. В предишни години зимно време Беклемето стоеше непроходимо по за няколко месеца, като е имало случаи пробиването да стане чак през м. май.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Лошо, сега основния конкурент на пистата "Бъндерица" и образец на съоръжение за ски спортове вероятно приключи за този сезон.

Анонимен каза...

За сметка на това пък, през уикенда нямаше никакъв шанс да се премине Беклемето.Познайте защо!

Анонимен каза...

Номер 2 знам за какво намекваш но тази година в интерес на истината на Дочков нещо не му се отвори парашута да затвори прохода за 5-6 месеца заради часната си писта МИНАВАЩА ПРЕЗ ПЛАТНОТО ЗА ДВИЖЕНИЕ.И наистина през уйкенда не можеше да се мине ,но причината беше ,че машините бяха стигнали още в петък до чешмата и пробиваха бавно заради многото сняг.Така,че надявам се от сега нататък да стане традиция да се чисти,потдържа и да бъде проходим проходът през зимата в полза на обществото,а не в полза на Дочков и компания за да се не налага на стотиците шофьори да обикалят през Шипка или София заради тези месни капути.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |