Игра на котка с мишка

* „Чавдар” загуби домакинския си мач с „Академик” (Пловдив) с разгромното 77:111

Рубриката се води от треньора по баскетбол Стефан Генков

ВЪПРЕКИ НЕУБЕДИТЕЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ на баскетболистите ни в последните кръгове, вярната троянска публика отново беше изпълнила зала „Чавдар” (13 февруари, неделя). Гостите от Пловдив, както ме информира техният треньор, само преди седмица се сдобили със солиден спонсор и бяха надъхани да бият. Нашите също обещаваха да покажат обичайния си домакински хъс за победа. Победа предрече и треньорът на троянци Петър Петров.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ по много по-различен от начертания сценарий се разви самият мач. Без коментар! Просто два отбора на различно ниво, а играта, както сполучливо се изрази човек от публиката, бе „игра на котка с мишка”. Братя Хорозови (Мартин и Димитър) вкараха общо 58 точки, забиваха в коша когато си поискат, плетяха атрактивни комбинации, накратко – бяха пълни господари на терена. И шоуто се получи, но на наш гръб.

ПРЕДСТОИ НИ (в 16-ия кръг) гостуване на „Академик” (Благоевград), единственият отбор без победа до сега, отбор от нашата черга - студенти, аматьорчета. Бихме ги в Троян, можем и там, ако се справим със зоновата им защита. Успех! Айде наш`те!

Стефан Генков,
бивш треньор по баскетбол

П.П. Очаквайте интервюто с треньора ни Петър Петров, направено в зала "Чавдар" минути преди първия съдийски сигнал на мача с "Академик" (Пловдив).


Още по темата:

26 коментара:

Анонимен каза...

Кога ще видя заглавие, че сме спечелили ???

Бай Бочо каза...

И аз това питам...ама има ли кой да ми каже?!

Анонимен каза...

Предлагам г-н Гнков да пише материал само ако Чавзар има победа. Става вече твърде скучно да четем как вечно сме паднали, ама колко добре сме играли....

Анонимен каза...

На Г-н Генков също му се иска да пише за победи , но такива са реалностите. Да не забравяме в каква група играем и с какви градове и отборите какви спонсори имат. Освен това никъде не споменава колко добре сме играли , но сме паднали. Напротив с тънко чувство за хумор критикува , жили и ми става неудобно понеже съм част от този отбор.

Анонимен каза...

Коментар 4 е много прав и аз съм от отбора и мисля така, но както и да е, понеже догодина едва ли ще имаме отбор няма да се налага да четете за нашите загуби, и вместо да насочим нашите усилия в това да спасим отбора и да намерим спонсори като другите отбори ние се критикуваме ненужно.

Анонимен каза...

Винаги има недоволни,с юноши не става ,Макариев се крие Пиронков не иска да се занимава ,обшината не и пука ,вие какво очаквате да сме в тройката ли?????? Петър Петров бил виновен ....... така не става ,къде беше "Манца" ....... по пички некъде но не и в залата айссссссссссс.....

Анонимен каза...

а "Финта" е най големия Интригант.....

Анонимен каза...

Номер 7,тука улучи тройка!Такъв си е от малък.

Анонимен каза...

Щом споменахте за Финта той е нарицателно име за глупост , а го оставиха толкова години да прави баскетбола в Троян. Къде са му кадрите. Титов единствения специалист , Макариев и Финта го изгониха защото има образование човека и може.ИСКАМЕ ИЗВЪНРЕДНО СЪБРАНИЕ НА КЛУБА И СМЯНА НА РЪКОВОДСТВОТО. НИЕ МЛАДИТЕ ДА ПОЕМЕМ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ.ЩЕ НАМЕРИМ И СПОНСОРИ.
КОЙ ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ ? ОЧАКВАМЕ МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА.

Анонимен каза...

Коментар 9 е много точен и съм напално съгласен, аз съм играч от отбора и съм готов да дам всичко само да запазим отбора, така че елате в залата и да говорим и дано да направим нещо да спасим този спорт за града.ПОДКРЕПЯМ ВСЕКИ И ВСИЧКО САМО ДА Е ЗА БАСКЕТБОЛА И В ИНТЕРЕС НА ОТБОРА. ДАНО УСПЕЕМ......

Анонимен каза...

Обсъжданията за съдбата на баскетбола в Троян са много интересни.Само искам да обърна внимание на участниците,че мненията са под две различни статии и е хубаво да се имат предвид и двете-и новата с мнението на треньора Петров.Аз поддържам мнението си от сутринта и освен това бих добавил,че Димитър Титов,когото познавам лично,е много стойностен човек,баскетболист и специалист и се учудвам защо е,струва ми се, игнориран в ситуацията около баскетбола!?!Мисля,че това не е полезно,особено предвид ограничените ресурси на общината!Може би някой може да обясни? АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Щом и корифея на форумци Айса се застъпи за нас
няма да се предаваме

Анонимен каза...

12-ти,остави силните думи!Наистина ми е непонятно защо човек като Титов/Джингито/ е аут!?!Спомням си,преди години,когато той беше учитеп в Борима и тренираше троянските деца.А сигурно има и други,даже се сещам...АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Прав си за Джинги но той има професия за разлика от Финта.И не е лизач.

Анонимен каза...

Титов, Папи,Петър Лалев,Герман, Венци те са бъдещето на баскетбола в Троян нищо че имат професии.

Анонимен каза...

Да,Джинги може да е полезен на баскетбола в Троян само че когато се правеше отбора и той и Генков бяха поканени за треньори но отказаха и с право вече никой не иска да работи за слава и от любов към баскетбола,така че да не обвиняваме момчетата и треньора на тоаи етап това са възможностите,да се участва и всяка победа е успех.Иначе баскетболните специалисти в Троян са много,но като трябва да се помогне с пари се крият и само единици помагат.

Анонимен каза...

Това което каза коментар 16 е точно така и за треньора и за това че всички се крият като стане вапрос за пари.помагайте и после искайте резултати.

Анонимен каза...

B momenta na otbora dori Pini Garshon ne moze da pomogne. S trener ili bez wse sme padnali. S pari ili bez pari w tozi wid otbora e boxsova krusha.Pitam a na Titov predlozixte li zaplata kato na Petrov za da otkaze, Genkov stava za organizaziona rabota. Poznavam gi dobre i dvamata
Malko ,mnogo malko sa istinskite sportni spezialisti v grada , takav kato Titov e prestaplenie da bade izvan basketa

Анонимен каза...

Забравихме за какво се събрахеме!!!Всичко тръгна грешно от самото начало на сезона,с големите думи и обещания за Балев за класиране за всичко!
Реалноста и целта на нашия отбор е НЕ да се взимат високо платени играчи/за който реално нямаме средства/ нито да се гонят първите места в класацията/което е непосилно и без смисъл/ защото най-малкото не отговаряме по никакви изисквания за НБЛ.
Основната цел на нашето "ходене по мъките" е:отбора да заема едно прилично място в класираенто,да се пълни залата с приятели на спорта,да събудим интереса на родителите и техните деца.
Отбора да бъде КАТАЛИЗАТОР за развитието на Детско-юношеската школа,която вече 10години е няма!!!

Анонимен каза...

Подкрепям те напълно,№ 19 -и аз така разбирам целта пред баскетбола в Троян.Но така ли е с ръководството на клуба и общината-отговор няма.

Анонимен каза...

Детско-юношеска школа няма откак Макариев е шеф.
Баскетбол пък от 20 години. В Общината се изредиха специалисти по спорта всякакви,но похлупака на манжата е Колю. Нови хора трябват не лапачи и лизачи.

Анонимен каза...

На вниманието на номер 18: Петър Петров работи за смешните 300 лв.Занимава се с организиционна работа , търси играчи ,ползва си колата като служебна,поддържа(плаща) си квартирата. Той все пак е "ИМЕ" в Баскетбола а кой е "Джинги"-човек който искаше 1000 лева заплата за да влезне в залата , Къде е играл? На село някъде с Финта и Макариев,Колко сте смешни ( ЛИмона ставал за организатор) Вие сте ЛУДИ!!!!Герман -Президент, Вън на мишките и лапачите Макариев Финта и.т.н На тоя мишок(Лимона) да му забранят да пише,за да могат хората да оценят и видят реално че никой не иска да краде(Макариев,Финта не влизат тука)а да върви ОТБОРА.

Анонимен каза...

Опппаа!!!! Някой (22) иска да забранява писането,тая работа намирисва.На Лимона писанките пречели на отбора!?!На туй му се вика "На крива ракета космосът и пречи"

Анонимен каза...

Опппаа!!!Не се бой,23-и,писането в този форум е разрешено отдавна и за всички,стига да има какво да кажат.Освен за космоса и ракетата,кажи нещо и за баскетбола в Троян.Крив-прав,22-и казва конкретни неща.А освен всичко друго-личи,че го боли.

Анонимен каза...

Джинги, юначе с обецата който се правиш на треньор до другия плевенчанин е също от Плевен и е изиграл в Спартак толкова мачове колкото всички сегашни полендаци взети заедно.Не парите са причина а Макариев

Анонимен каза...

Makariev e pi4

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |