Омбудсманът открива приемна в Троян

* Константин Пенчев ще приема на 7 март в кабинета на кмета; условието – да сте депозирали въпросите си предварително
* Уверенията са, че ще бъде отговорено на всички питания

ОМБУДСМАНЪТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ (националният обществен защитник) Константин Пенчев открива своя приемна в Троян на 7 март (понеделник), съобщиха от общинската администрация. Приемната ще е от 10:00 ч. до 13:00 ч. в кабинета на кмета.

НО ЗА ДА СЕ СРЕЩНАТ С Г-Н ПЕНЧЕВ, желаещите трябва предварително да подготвят въпросите си в писмен вид и до 1 март да ги представят на сътрудника на кмета в стая №9 на Общината. Повече информация и допълнителни разяснения можете да получите на тел. 6-80-09 (сътрудник на кмета). От кабинета на омбудсмана са уверили, че ще бъде отговорено на всеки един поставен въпрос.

ПРИПОМНЯМЕ – председателят на Висшия административен съд (ВАС) Константин Пенчев бе избран за омбудсман на 7 октомври м.г. и наследи на поста Гиньо Ганев. Г-н Пенчев е троянски зет, съпругата му адв. Мирена Пенчева (по баща Минева) е от известния Пейнешки род.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Кой го избра и от кой ще защитава??па и кой ще ги отваряяяяяяяяяя???????????

Анонимен каза...

Зер по-хубава снимка от тая нямаше ли?

Анонимен каза...

Да не споменавам на какъв ми мяза.

Анонимен каза...

Мяза на Полицай Краптрий:)иначе е пич щом е троенски зет.

Анонимен каза...

Със същия ефект би било едно изповядване при поп Марин или писмо до "Арменския поп"-ще ти поолекме.Синекурна длъжност за застаряващи послушковци,механично привнесена от Скандинавия без абсолютно никакъв реаллен ефект върху живота в страната!Някой да си спомня за някакъв решен проблем от Гиньо Ганев и многобройният му екип?Даже Мешерето май е по-ефективно.По нашите географски ширини Омбудсмана,за съжаление,си го представяме като Индже войвода-на бял кон,с напърчени мустаки,чалма,ятаган и чифте пищови,кара през просото,но.....като отмине на всяка мотика и жълтица!Ама къде сте срещали тъдява мома с мотика...... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Омбудсманът е застъпник за правата на хората и пазител на обществения интерес-така поне се представя в сайта си и на теория –да, на практика обаче не е така. Лично съм се обръщал за помощ към Омбудсмана, по въпроси които са в неговата компетентност. Нищо и половина. Получих отговор по електронната си поща, на която ми се обяснява на теория че съм прав, но видите ли е необходимо-тази или онази институция да си свърши работата. Та нали точно тях/в случая Социално осигуряване/ съм сезирал бе Омбудсмане, и те сизирам, че се мотаят и се бавят в отговора си с 5 месеца до мен! И …това беше и то 2 пъти по различни въпроси. Тогава за себе си разбрах, че това е една измислена длъжност, едно бостанско плашило, без никакви правомощия и желание действително да е защитник, застъпник и пазител на обществения интерес. Къде си Омбудсмане да защитиш хората от монополисти когато Експлоатационните дружества-Енерго, ВиК, Топлофикация, които постоянно искат от некорумпираната и независима ДКВР вдигане на цените за щяло и нещяло, различни такси –електромер, водомер и др. подобни дивотий и дерат не по 2, а по 5 кожи от гърба на робите наречени българи? Де си Омбудсмане когато некоректни работодатели с месеци не изплащат работните заплати на работниците си? Де си Омбудсмане, да защитиш пенсионерите които взимат минимума от 136 лв. дето и за погребение няма да им стигне, ако не са децата им. Де си Омбудсмане да защитиш младите майки от държавата, която си иска парите дадени от нея за майчинство. Да не мислиш че те-младите майки от кеф са си дали децата в ясла и градина и са отишли да работят. Щото им стигат парите и не им се гледат деца? Що като си съдия, не излезе със свое становище и да порицаеш онези съдии които намерили вратичка в закона си уредиха без пари парцели на първа линия по морето? Мислиш ,че ние като сме от Троян /дълбоката и забравена провинция/не виждаме за кво става на въпрос през всичките години на управление на държавата?
Не идвай в Троян, да си правиш пиар, да хвърляш прах в очите на хората, да отчиташ дейност. Ще си спестиш неприятни моменти, няма да даваш фалшиви обещания на хората или да им обясняваш как исканото от тях е правилно, но по закон/ах тези закони и тия дето така лошо са ги списали/не може да се случи. Защитавай своя интерес-взимай си заплатата,/ държавата ти плаща осигуровките/, пътувай за сметка на институцията/държавата/ която представляваш и си разхождай костюмите. Стой си в София!

Анонимен каза...

Изключителен коментар ЕМ/SI,поздравявам те.Според мен,най добре ще покажем мнението си, ако никой не посети кабинета на Кмета......

Анонимен каза...

И тоя ще защитава итнересите единствено на циганите в тая държава, така мисля.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=800113

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |