Manneken Pis

Във връзка с актуалното и широко обсъждано посещение на другаря Путин в България искам да разкажа на всички случка с Путин в Брюксел и най-известното брюкселско момченце Манекен Пис. Ето кой е Манекен Пис според Уикипедия:
Манекен Пис (на нидерландски: Manneken Pis; на френски: Petit Julien) е символът на белгийската столица, една от най-известните забележителности на Брюксел. Разположен е в непосредствена близост до Гран плас, на пересечката на улиците Rue de l'Étuve (Stoofstraat) и Rue du Chêne (Eikstraat). Това е миниатюрна бронзова статуя на голо момченце, пикаещо във фонтана под него.

Ето и историята подхвърлена от нашия приятел Вальо: Посетил другарят Путин Брюксел и домакините решили да му покажат забележителностите на града. Естествено - завели го и при Манекен Пис. Понеже не е редно да се пикае публично - др. Путин погледнал строго Манекен Пис и... Манекен Пис се НААКАЛ от страх!

Живот... А у нас дали имаше някой като Манекен Пис предната седмица, драги форумци?

2 коментара:

Анонимен каза...

Да имаше-другаря Б.Б.

Анонимен каза...

Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...

Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...

След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били еднo

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |