Троянските земеделци късат със Стефан Личев заради Гоце Първанов

* Витлием Илиев: „Нашата политическа ориентация е десноцентристка и е изключено да си сътрудничим с комунистически формации”

ТРОЯНСКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ, водени от Витлием Илиев, скъсаха отношенията си със Земеделския народен съюз (ЗНС) на Стефан Личев. „Напуснахме, след като стана ясно, че г-н Личев и формацията му се спрягат за съучастници в политическия проект на президента Първанов”, обясни пред Т21 местният земеделски водач.

„НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ и наследниците на палачите не могат да бъдат заедно. Ние гледаме на Гоце Първанов като на кадър на БКП, а земеделците и особено ние, николапетковистите, пострадахме жестоко от тази престъпна партия. Нашата политическа ориентация е десноцентристка и е изключено да си сътрудничим с комунистически формации”, заяви г-н Илиев.

В МОМЕНТА ВИТЛИЕМ ИЛИЕВ и неговите хора, наброяващи активна членска маса от около 40 човека (най-силни са групите в с. Добродан и с. Борима), се присъединяват към новата политическа партия „Никола Петков” – наследник на БЗНС (Никола Петков). Г-н Илиев е определен и за областен координатор на партията.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Десни земеделци?!Звучи доста нелепо.Но...важното е да сме на софрата.

Анонимен каза...

Споменът и паметта за репресираните и УНИЩОЖЕНИТЕ от БКП си заслужават адмирации за усилията на тяхните последователи да възтържествува истината!!! Вечна им памет!!!

Анонимен каза...

Долу комунизма!!!!Поздравления за Витлием и истинските земеделци!!!!!!!

Анонимен каза...

Този Витлием май сам си пуска поздравления

Анонимен каза...

аз съм 3 и не съм Витлием и ще повторя поздравленията си!!!!!!!!

Анонимен каза...

Към 3. Абе ти вестници не четеш ли. Телевизии не гледаш ли? Радио нямаш ли ? Комунизмът, ако въобще го е имало, отдавна е "долу" Падна! Малко е позакъснял твоят революционен патос.Интересно ми е с какъв вид земеделие се занимават тези 40 троянски земеделци. На коя нива копат, какво сеят, каква реколта прибират. Какви нови сортове и технологии са внедрили за последните 20 години.Земята им, кооперирана някога в ТКЗС-та след 1989г им беше върната /в реални граници/Защо ли тези земеделци не отидоха веднага да запашат сърпове и паламарки и да жънат, да жънат - богати да станат. Не отидоха.Продадоха земята и вече никой никога няма да им я върне - тя не е вече тяхна собственост. Навремето комунистите са взели в някой случаи насилствено земята в кооперацията, но са запазили най-важното - собствеността на всеки. Ама сега собствеността е загубена-остават само земеделските лозунги. За парлама и политическа гюрюлтия.Прощавай, брате земеделецо!

Анонимен каза...

Комунизмът бил паднал!?!?!?
Смени хапчетата колега...

Анонимен каза...

Не комунизмът, а държавата падна. Държава няма!!!
Имаме си един племенен строй от войводи които събират пари и като отидеш и им кажеш няма пари, умираме от глад, Бойко дава. После обяснява, аз дадох 20 милиона за здравеопазване. Какво е дал пък той? Тези пари да не са му лични. Преди 20+ години имаше ред, сега има разсипия!

Анонимен каза...

Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.
Той коментира разпространяван във фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.
Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.
“Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", заяви още Борисов.

Анонимен каза...

Наистина това каза Борисов.И без съмнение е прав.

Анонимен каза...

Към №7 Видимо показваш политическа неграмотност. Комунизмът си има своите характеристики и те са - национализация /т.е. държавна собственост/, планова икономика /а не свободно пазарно стопанство/.Сигурно не знаеш, че в България все още оставащите тук-там държавни фирми са относително по-малко и по-незначителни от държавните фирми във Франция и Германия. А за плановост на икономиката ни далеч не може да се говори. Тогава къде виждаш комунизъм, драги? Не знаеш що е то комунизъм, но не се плаши от него - той няма да се върне никога.Невъзможно е да се върне.

Анонимен каза...

Оптимистът казал: може, може.

Анонимен каза...

има ли такава партия

Анонимен каза...

А кои ще са представителите на АБВ/Аутсайдери Бълнуват за Власт/ в Троян.Сигурно ще са все "дялани камъни" водени от "камък-кьошелия"-такива има около Ху.......та.Дай им леви проекти и държавни поръчки,пътища на Изток с пари от Запад,"Подмосковные вечера" слушани в Сентръл парк.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

do 1 i 3 . az sam vitliem. ne si puskam pozdeavleniq i blagodarq za komentarite.a za desni zemedelci ima da znae6. tova sa nikolapetkovistiote.edinstvenite koito sa imali smelosta v onezi jestoki godini da dadat otpor na komunisti4eskata 4uma.ta nima sds i drugite nda sa desni?takiva sme nie o6te ot dale4nata 1947 g. desni i antikomunisti!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |