Троен сблъсък пред Белодробната болница в Троян

* Подпийнал моторист с „Ямаха” без регистрация и друг с КТМ, също без регистрация, се забиха в завиващ наобратно „Голф”

НА ПЕТКОВДЕН (14 октомври), вечерта около 20:00 ч., пред Белодробната болница (СБАЛББ) в Троян два кросови мотоциклета без регистрация – КТМ, управляван от 26-годишен от с. Калейца, и „Ямаха”, яхана от 20-годишен троянец – се забили в лек автомобил „Фолксваген Голф”. В момента на удара немското возило, зад волана на което стоял 21-годишен от Троян, правило маневра за завиване в обратна посока.

ПРИ ИНЦИДЕНТА най-тежко пострадал моторджията с КТМ.-а - той бил откаран в Спешна помощ – Троян с фрактура на лявата ръка, без опасност за живота. И тримата водачи били проверени на място за употреба на алкохол, като при моториста с „Ямаха”-та дрегерът отчел 0,57 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

Снимка
: Районно управление "Полиция" (РУП) - Троян

13 коментара:

Анонимен каза...

Абе няма ли най-после да почнат да ги ловят тия?
Докога ще чакат да се самоизтрепват?
Що народ избиха между другото?
В полицейския сайт ги наричат "мъж на 18 г.", "мъж на 19 г.","мъж уби човек" и т. н.
Мъж на 18 г. се случва веднъж на 100 000.
Половината от тези, които се водят мъже си остават дребни лигльовци цял живот.
Освен това мъжът не избива хора, а ги пази и им помага

Анонимен каза...

донори

Анонимен каза...

Така ще е и занапред.
Докато ченгетата пият по цял ден кафе на бензиностанцията до бившия завод ЕЛМА,или дебят скрити в храстите я на бензиностанция ПЕТРОЛ или в началото на Троян за да хванат някой с 10 км горница, местните тумбаци ще продължават да вилнеят из града и да се трепят и пребиват невинни хора!

Анонимен каза...

Уж с нов шеф, пък пак тези "ченгета" нищо не вършат. Не ми се говори колко често в забранени улици виждам насрещно движещи се коли или по централните и главни улици келемета със 70-80км./ч. Къде сте бе полицайчета?

Анонимен каза...

В сайта на полицията пише:
НА 04.09.2010Г. НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ТРОЯН, СЕЛО ОРЕШАК И СЕЛО ЧИФЛИК СЕ ПРОВЕДЕ СПО ЗА ПРОВЕРКА НА МОТОЦИКЛЕТИ И АТВ, ПРИ КОЯТО СА СПРЕНИ ЗА ПРОВЕРКА ОБЩО 20 БРОЯ ОТ ПОСОЧЕНИЯ ВИД МПС, КАТО ОТ ТЯХ СА УСТАНОВЕНИ 8БР. МОТОЦИКЛЕТИ И 4БР. АТВ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ. ЧЕТИРИМА ОТ ВОДАЧИТЕ СА НЕПЪЛНОЛЕТНИ, А ДРУГИ 5 СА НЕПРАВОСПОСОБНИ. В ХОДА НА СПО СА СЪСТАВЕНИ ОБЩО 15 АКТА И 13 ФИША ЗА РАЗЛИЧНИ НАРУШЕНИЯ НА ЗДВП.
Генади, направи едно интервю с г-н Ичев. Необходимо е много подробно да разкаже какво точно се прави по тези проблеми. Вероятно нещо се прави, но то не е достатъчно. Освен това да каже пак ли богаташките копеленца ще минават метър.

Анонимен каза...

Според мен трябва да се направи по-сериозна и съзнателна акция, в която да няма мои и твои, богати и бедни, защото проблема с АТВ-тата и кросовите мотори е доста сериозен. Не е само в регистрацията и неправоспособността. Проблемът, и то по-големия е в съзнанието на самите водачи.
Без да се замислят за каквато и да е отговорност повечето се качват на свойте мотори и тръгват за някъде. Ама, че нямат право, че са незаконни, че се движат по улиците с ужасно високи скорости никои не го интересува. Едва, недай Боже, когато се случи нещо лошо започваме да търсим причини.
Имаме вила в балканска местност. Пътят до нея е тесен и с много завой. Просто няма никаква видимост. По този път обаче освен нас, горски камиони и движещи се пеш туристи минават и кросови мотори и АТВ-та. Излъгах те не минават, те просто летят. Изведнъж от завоя ти излита група с мотористи и ти просто нямаш никакво време за реакция, само на късмет се разминаваш. За тях пък да не говорим - те са в плен на адреналина и едва ли даже те виждат.
Ами ако нещо се случи кой ще е виновен? Ние или те? Тогава вече няма значение!
Но такава е ситуацията и по пътищата на селата и на града. Ако самите водачи нямат съзнание и отговорност няма нищо да се промени - Акт се плаща, Курс се изкарва, возило се поправя!

Бай Бочо каза...

В плен на адреналина и още нещо...

Анонимен каза...

А вечер по главната минавали ли сте пеша, когато го няма полицейския луноход наблизо - летят разни недоправеняци със 120 от Тифанито до турското кафе и там с ръчна се обръща посоката! И турбото се включва за ужас на пешеходците... Красота... Юруш на полицията... Под благия бащински поглед на полицаите и кмета е това... Да са им живи и здарави, дано не убият някой работлив човек!

Анонимен каза...

А по Опълченска "бегачките" дето се изстрелват или "дрифтват" на Авогарата ,щото е "маса яко за ръчна"...Иде зима и малоумниците излизат да "тренират" с беемветата да плъзгат...
А това че никой не спира на пешеходните пътки дори и ченгетата ,просто няма да го коментирам...

Анонимен каза...

По улиците е пълно с неадекватни шофьори. То избиване на комлпекси ли е, некадърност ли не знам, всеки момент може някакъв ненормалник да се забие в теб със 100 км в час даже и откъм небето.Къде в нормалните държави блъскат пешеходци на ПЕШЕХОДНА пътека! Не книжките а разтрел на място трябва..ненормалници! А младите водачи не спазват правилата, защото така ги учи живота в България, че при престъпление няма наказание - трябва само да дадеш подкуп.

Анонимен каза...

подкупите вав трян неварвят ас сащо сам карал мотор изопщо пак водачите на колите непазят моторите удряли сама ами нете видях гледаите реално на нещата моля

Анонимен каза...

Чудя се как е възможно човек, притежаващ компютър, да пише чак толкова неграмотно. Може би от ударите на колите му е станало нещо на главата :)

АРВи каза...

То, неадекватни шофьори и пешеходци, колкото щеш, но това кръстовище пред белодробната болница е толкова "гениално проектирано", че когато мина от там, понеже някой е решил да остави Ботев с предимство, въпреки че откъм Ботев видимостта е значително по голяма и би следвало да не е тя с предимство, се кръстя и благодаря на Бог всеки път, че ми се е разминало.
Тези от комисията по транспорта и КАТ къде спят, не знам, но там би било добре да се погледне още веднъж професионално, относно ситуациите които се създават по отношение застрашаването на безопасността, живота и здравето на гражданите от грешно регулираното кръстовище.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |