Предстоящо: Вяра в „Riverside” на 11 септември

* В 70-минутната програма – най-слушаните парчета по нощните клубове
* Организатор на партито е Митко Динушев, довел на троянска сцена Теди Кацарова и Графа


НА 11 СЕПТЕМВРИ В БАР-КЛУБ „RIVERSIDE” (Троян) ще гостува младата попизпълнителка Вяра Панталеева. Звездата й изгря през 2005 г. в телевизионното шоу "Стар Академи” по Нова телевизия. Тогава дребничкото и много симпатично момиче от Гулянци (Плевенско) направи впечатление с ярък глас, неукротима сценична енергия и прям характер, а изпълнението й на "Камино" вдига на крака публиката в най-голямата зала у нас - зала 1 на НДК.

КАРИЕРАТА Й ПРОДЪЛЖИ с дебютната авторска песен "Танго" - парчето й бе подарено от Нона Йотова, а режисьор на клипа е Маги Халваджиян. Втората й авторска песен, "Never Ever", е написана от басиста на група "Сафо" Радослав Славчев, текстът е на Милена Тодорова, режисьор на клипа е Ваня Щерева. Вяра пее в един от най-големите столични клубове, а от две години е вокал на бенда във вечерното неделно токшоу "Нощни птици" по БНТ с водещ Искра Ангелова

ОРГАНИЗАТОР НА ПАРТИТО в „Riverside” е Митко Динушев. Амбициозният възпитаник на СОУ „Васил Левски” (Митко вече е в 12. клас) доведе преди време на троянска сцена Теди Кацарова, а после, на два пъти, и Влади Ампов-Графа. Вяра Панталеева ще изнесе около 70-минутна програма, която ще включва някои от най-слушаните в момента парчета по нощните клубове. Очаква се едно наистина яко „ПАРТИ с Вяра Панталеева” – с pop, R&B, house и dance музика, песни на Бионсе, Риана, Инна. Продажбата на билети започна, като цената е повече от приемлива – 6 лв.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Цена на билет-6 лв,посещаемост 0-10 човека.
Преминаваш по мостчето в руините от киното вход 1 лев,вътре "мега купон" до зори...
Питането е:Вяра ще пее ли отново в Ривърсайда?

Анонимен каза...

За всекиго по нещо.

Анонимен каза...

До анонимен №1:

По-добре отиди да нахраниш кокошките или да направиш малко зимнина!Какъвто и изпълнител да дойде ,независимо къде и кога,независимо от неговия стил,тук задължително ще се опорочи.Това е така,защото има хора,на които очевидно нищо вълнуващо и интересно не се случва,освен да четат темите и словесно да плюят!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |