Започва ремонтът на ул. „Димитър Икономов”

* Цялостно преасфалтиране и нови тротоари, обещават от общинската администрация * До края на годината ще бъдат усвоени 145 хил. лв., догодина - още

ПРЕДСТОИ СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР и започване на реконструкция на възловата троянска улица „Димитър Икономов”, по която наскоро бе подменена изцяло водопроводната мрежа, научихме от прессъобщение на кметската администрация. До края на годината ще бъдат усвоени около 145 000 лв. собствени бюджетни средства – за преасфалтиране и направа на тротоарите, като обектът е преходен и работата ще продължи и през 2011 г. Очаква се строителните дейности да стартират около 15 септември.

УЛ. „ДИМИТЪР ИКОНОМОВ” (минаваща покрай общинския пазар нагоре към автогарата и поделението) по принцип е силно натоварена, а всеки четвъртък, когато заради битака се затваря обходната ул. „Опълченска”, поема и транзитния трафик. Въпросната улица се „прочу” с неуспешните си кърпежи през пролетта и дори влезе в черната рубрика „Бай Ганьо европеец” на бТВ, а недоволствата от лошото й състояние не са спирали.

Т21
* На снимките - актуални гледки от ул. "Димитър Икономов"

22 коментара:

Анонимен каза...

А на Марс имало живот...

Анонимен каза...

Ааа,не така!Понеже няма кой да се цепи вече-Миньо,кога ще асфалтираш улицата......-това не е добре,така ли?

Анонимен каза...

А пък аз питам къде са држурните плювачи.

Анонимен каза...

На първия ананимен. На марс не знам дали има живот, а и не е моя работа, но в Троян скоро няма да има, май. А това е наша работа на всички троянци. Не ни е виновен кмета, ние не ставаме. Само критикуваме и от носа си по - далеч, със зор виждаме.

Анонимен каза...

Намериха кога! Септември месец в дъжда ще слагат асфалт... некадърна работа!

Анонимен каза...

Колко мъка има по тоя свят.....
След толкова време на власт и ръчкане от данакоплатците из какви ли не форуми,кмета решил да се размърда и веднага 3 броя дупелизци и клакьорки пуснаха езиците и започнаха да лижат...
И наистина Септември когато започват дъждовете тоя тумбак ще асфалтира...

Пол..... каза...

Не му завиждам и на следващия кмет.Кметовете на всеки 4 години могат да се менят,ама ние не можем.Не може и да ни се угоди!

Анонимен каза...

По-горният още не е сменил плочата за данъците и клакьорите :)

Анонимен каза...

Бърз и лесен начин да изкараш пари!
Пишеш против хората на Троян и въздигаш управляващите-получаваш 2 лева и почесване между ушите!

Анонимен каза...

Бърз и лесен начин да станеш досаден - мяташ лайна по всичко и ти е кофти като има положителни новини, че няма какво да оплюеш.

Анонимен каза...

Що се нервиш?

Анонимен каза...

Генади, кой ти плаща, чедо златно за тая нескопосана ПР акция срещу кмета? Много рано почнахте кампанията, изборите са чак догодина, бе. Ама на доста ниско ниво ти слизат клакьорите, Генчо, не ще да са ти платили много твоите „донори”, в противен случай щеше да намериш малко по-начетени „лайномети”.

Анонимен каза...

Стилът -това е човека!-бе казал един.И думиите,които употребява,бих добавил аз.А си мисля и друго-в Общината,па и не само там има хора,които няма да забележат сблъсък на метеорит с бюрото им,докато дремат в жегата.За по-малки обекти да не говорим......АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Към горния:
То не е нужно да се прави кампания срещу кмета - той сам си я прави с непрекъснатите лъжи и неможене. А такива, 10-ина човека, които му чинят евала, ще има винаги, те така са устроени, да се слагат!
А и каква кампания срещу човек, който не само че няма да бъде повече кмет, но дори и кандидат няма да е. Не че не му се иска, напротив, той ще издере зямата, но този път ще остане с пръст в уста!

Анонимен каза...

ЧУДО: Преди малко асфалтираха Д.Икономов!!!!!
( Минаха и напръскаха 20-ина дупки, това е, перфектна работа, а ще бъде отчетено, като цялостно асфалтиране. Остава да измият тротоарите, за да отчетат, че са ги подменили. И така всичко е ОК )

Анонимен каза...

Щом обекта е преходен 2011, то процедурата ще се повтори. Ах какъв град, ах какви рекордьори по усвояване на средства, ще станем. Ще имаме министър на еврофондовете М.А.-ШАМПИОН

Анонимен каза...

Ми напръскали - то е да не се утрепят колоездачите другата седмица, бре хора. За тази госина толкова, догодина - повече, че идат избори и Минко иска пак да е кмет!

Анонимен каза...

По-горе в статията не беше ли отбелязано че ще има цялостен ремонт на улицата?

Анонимен каза...

Много пъти е казвано, обещавано, отбелязвано и пр. цялостни ремонти, това ще.....и т.н. но както сме свикнали действителността е много по-различна.

Анонимен каза...

Преди години, когато един хубав пролетен ден отсякоха липите, по ул. Д.Икономов, кзаха, че тротоарите, ще бъдат направени най-късно до есента, но не споменаха, през коя година или през век, ще се случи събитието.

Анонимен каза...

2000-ната година отсякоха лепите на единия тротоар,с обещанието да направят нов европейски път,с широки тротоари и прочие...Но вече 10 годинки минаха и никои се не сети да пооправи тротоарите(те са в окаяно състояние-на доста места няма плочки,много неравности и др.)...
Пък за пътя да не говорим...след сменянето на тръбите останаха много и огромни дупки които просто запълниха с камъни и пясък...
По-нагоре в коментарите някои написа,че вчера са минали и са 'напръскали' няколко дупки.Скоро не съм минавал от там,но се досещам как са си свършили работата... =]

Пол..... каза...

Днес минах от там и наистина нямаше дупки,но мен това не ме касае.Мислех че ще има основен ремонт.А то нищо....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |