Троян с нова кметица

* Градоначалничката започна „мандата” си с оперативка с началниците на отдели, веднага след това посети пречиствателната станция за отпадни води

В 10:30 Ч. В СРЯДА, 11 АВГУСТ, кметската власт в община Троян беше поета от Цветелина Иванова Инковска. Веднага след встъпването си в длъжност г-ца Инковска проведе оперативка с началниците на отдели в администрацията, след което посети Пречиствателната станция за отпадни води в края на града, за се осведоми как протича нейният строеж, и продължи натоварения си ден с работа по входящата и текущата кореспонденция. За всичко това научихме от официалния сайт на Община Троян.

НО НЕ СЕ СТРЯСКАЙТЕ - нищо драматично не се е случило с общинската управа. Еднодневното „кметуване” на 12-класничката от СОУ „Васил Левски” бе в рамките на инициативата „Млад кмет за един ден“, проведена по случай Международния ден на младежта (12-ти август), а кандидатурата й бе предложена от Ценка Петрова – шеф на Общинския педагогически център, и Красимира Коларова – ръководител на СИП „Млад репортер” в центъра. Цветелина е сред участниците в „Млад репортер” и редактор на училищния вестник „Междучасие”.

ДОСЕГА МЛАДИТЕ „ИЗЗЕМВАХА” ВЛАСТТА в Троян като училищни директори в дните на училищно самоуправление. Ученици са „кметували” за по един ден в Ловеч, Плевен, Пловдив, София (в няколко столични района), а Стара Загора вече години наред има своя кмет на Млада Загора, избиран след защита на идейна платформа, която да се реализира през едногодишния му мандат.

Т21

8 коментара:

False Hopes каза...

Много интересно... Нека се радват децата...

АРВи каза...

От тези неща изобщо няма никаква полза, за обществото, за гражданите и за управлението, само някакъв незнаен, имагинерен PR, с недоказан управленски и обществн ефект в стил ЩЕ, освен за кмета, че уж мисли за младите и ВИДИТЕ ли ги подготвя за действителеността. ПЪЛЕН Ъпсурд кмете, това красиво и непорочно дете не знае още на кой свят се намера, а Вие кмет за един ден го правите. Защото ви е страх да го назначите за повече, може пък да ви потърси сметка, А? Но не би!

Анонимен каза...

То май наистина трябва да има нова управа.
Акимов е военен и си личи по всичко (най-вече по ограниченоста на мисълта му). Ангел Балев пък се интересува единствоно от своето благосъстояние: печалба от тенис клуба, девиденти от механа "При Войводите" и други подобни. Хората са казали: "Не става само с ядене, трябва и акъл"

Анонимен каза...

Искаш да кажеш, че военните нямат акъл ли?
Щом си стигнал до тоя извод, трябва да ти кажа, че ти нямаш много май...

Анонимен каза...

Нали знаеш , че когато господ е давал акъл на хората на един мост военните са минали под моста . Акимов обаче не е военен , а си е прост милиционер .

Анонимен каза...

Умен,глупав,военен или милиционер-той е на този пост защото е избран от вас,така че сега може да се ядосвате само и единствено на себе си.

Анонимен каза...

ГЕРБ Троян са виновни, че издигнаха такъв човек за кмет!

Анонимен каза...

ГЕРБ Троян - то такова нещо няма вече, ако изобщо някога имаше! Това са 10-12 човека, начело с дядо Минко и Сашо Данков. Хората които работеха за едната идея, отдавна се отдръпнаха, защото видяха какво представлява М. Акимов и т.нар. ГЕРБ-Троян.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |