Кметът: „99% от коментарите в сайта на Т21 са лъжливи”

* Донка Банковска: „Нека не се крием зад неизвестността!”
* Както се казва – коментарът е излишен
Хвърлен камък

„99% ОТ КОМЕНТАРИТЕ в сайта на Т21 са лъжливи”. Това заяви на пресконференция в края на миналия месец (30 юли) кметът на община Троян Минко Акимов. Градоначалникът не конкретизира какво точно го е довело до това заключение. Но нашите догадки са, че г-н Акимов е разгневен на лавината от негативни читателски коментари по неговото предложение за теглене на нов общински заем до 4 млн. лв.

ДЕН ПО-РАНО – на предваканционната сесия на Общинския съвет (29 юли), в дебата по точката за гореспоменатото кметско предложение за заема, съветничката от БСП Донка Банковска каза от трибуната следното, цитираме дословно: „Много е хубаво, че има дебати във форумите, но почти на 100% те са от автор неизвестен”. Г-жа Банковска не се спря дотук и продължи призивно към колегите си, пък и не само към тях: „Нека не се крием зад неизвестността!”. А зад доста общо адресираното изявление на червената избраничка прозираше, че се отново се визира сайтът на Т21 (www.troyan21.com).

КАКТО СЕ КАЗВА – коментарът е излишен. Или може би две думи само – явно сайтът на Т21 (www.troyan21.com) и особена форумската (коментарната) му част са станали голяма сила, щом целокупната троянска власт не спира да ги обсъжда и да им се позовава. Значи добре си вършим работата. Факт!

Т21

53 коментара:

ARVi каза...

Госпожа Банковска, вероятно иска да знае несъгласните форумци поименно, защото още не е забравила старото времe.Какво като са анонимни госпожо, какво ще промени това,че знаете имената им. Сега поне хората изказват искрени мнения и то неq че ги е толкова страх, а защото се опасяват от доказателства на техните мнения и изказани тези в съда. То се вижда всичко с невъоръжено око. Лъжите и противоречията идват точно от представители на общинският съвет. Защото вземайки заема необосновано, после няма кой да търси отговорност от скапаните в България и безотговорни общински съвити и парламент. Това е аксиома, която няма нужда от доказателства. Вие лично с кмета ако трябваше да вземете това решение еднолично, поотделно, бихте ли се нагърбили с тази отговорност, та тя да падне само на Вашите плещи? Не съм убеден. Криете се само зад колективната безотговорност. И това било лъжа, онова глупости анонимни, но хората макар и "шбани" не са чак с толкова промити и тъпи мозъци.Те за разлика от Вас виждат по трезво нещата. Помислете добре над това което Ви пиша, ако макар и за миг го направите,ще проявите голямо уважение към съгражданите си, поне бъдете честни със себе си. Но след като се дразните, значи ние тук сме на прав път.

Анонимен каза...

Така,кмете,така,добави и като твоя "министър без портфейл и без акъл"че сме "шибан народ",че ти завиждаме за мъдрите решения,от които Троян цъфна и върза.Само дето гледам,че тези във форума,които се изприщват само при споменаването на името ти,стават все повече и повече!На какво ли се дължи?Сигурно са слънчасали...АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Господин Акимов,
да наричате хората "лъжци" само защото са дръзнали да изкажат личното си мнение и да не си мълчат по проблеми, касаещи всички хора в тази община, е най-малкото безотговорност или липса на отговорност.
Вие лично какво изпълнихте от предизборните си обещания и как точно се нарича това?
Валя Букарева

Бианка Павлова каза...

Г-н Акимов,Г-жо Банковска,това че,наричате хората тук лъжци,най-малкото не Ви прави чест.Откровенни лъжци аз лично наричам тези,които като дойде време за избори,започват кампанийно събиране на изстрадали хора,тъпчейки ги с кебапчета,евтина бира и лекарства със съмнителен срок на годност,започва голямото надлъгване за това колко е важен нашия глас и какво ще се направи за града ни.Едно голямо нищо бих казала,но именно това е ЛЪЖА.От там нататък Вие се сърдите когато вече видим реален резултат от това надлъгване,започнем да правим коментари и наричате НАС лъжци?????В голяма част вече доста от хората тук не са анонимни,но и да са,какво??Какъв е проблема че някои не се показват.Аз лично мисля че,има хора тук с основание не се разкриват и определено не ги обвинявам,освен тези които влизат единствено да обиждат просташки.Но нямате никакво право да ни се сърдите.Както е казано-Глас народен,глас Божи......

Анонимен каза...

Ние,и само ние сме си виновни,защото ги търпим тези наши управници.Всеки говори,но малко хора действат.Мене най-много ме е яд на тяхното самочувствие.Ние им гласуваме доверие,а те след това започват да важничат.В коя институция ще влезиш и ще те привестват с усмивка и още по-важното компетентни лица-НИКЪДЕ.

Анонимен каза...

Тая по-горе защо не иде да си вари мармаладите и да си копае бостана ами тръгнала троянските работи да оправя...Майко милааааааа до там ли сме я закъсали че кака Донка от Бели Осъм да ни дава акъл...Найстина троян бил много зле!!!!!!!!!

Пол..... каза...

В другия форум по-долу Айса се е изразил много интересно-
Донкини вълнения из Белиосъмско....хахаха
Много на място:))))

Анонимен каза...

Ей, форумци, тук ни обиждат, вие си мълчите.
Де се дянахте, бе?
Що ги оставяте тия двамата да ни плюят?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А някой зададе ли си въпроса, дали Генадий не ни лъже, дали той не извърта думите на кмета. Главната му цел е да увеличава посещението си в сайта и да задържа посетителите на него.

Генадий Маринов, Т21 каза...

До горния:

Уважаеми г-не/г-жо, горните думи на кмета бяха изречени пред следните колеги, участващи в пресконференцията в кабинета на г-н Акимов на 30 юли: Ралица Бенчева (ТВ "Оптиспринт"), Емилиян Ангелов (ТВ "Оптиспринт"), Маги Събчева ("Троянски глас"), Румяна Моканова ("Троянски глас"), Галя Лалева ("Ловеч прес") плюс PR-ката на Общината Маргарита Генкова. Всички те чуха казаното от кмета за 99-те %. Мога да Ви дам и още подробности, например последвалите въпроси от моя страна, гласящи горе-долу следното: "Г-н Акимов, а дали хвалбите към Вас за "арестуваните" цигански коне и глобата на собственика им са в тези 99%? И нека поговорим за единия процент?". А за посещаемостта на сайта ни - тя е изключително висока (дори надминава очакванията ни) и не се нуждаем от изкуствени хватки. Надявам се, недоверчиви наш читателю, че си доволен от отговора ми. Ако обаче продължаваш да не ми вярваш, питай някой друг, може и г-н кмета.

Поздрав на-сърдечен: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Много лошо съотношение критики-похвали (99-1).

Полендачката каза...

Към горния многознаещ анонимко над Генадий.
За твое сведение,за разлика от многото тук форумци които не познават Гената от близо,аз и още десетин членове на Гражданското обединение "ФорумЪТ",които влизаме я анонимно я не,но във всички случаи с открито мнение,искам да ти заявя,че:можеш да си абсолютно спокоен за безкористните чувства на Генадий.Това съм го видяла,не,почувствала лично по време на срещите ни.Срамно е да говориш така.Ако имаш смелоста да дойдеш на всяко 1-во число при нас,ще видиш,лично ще се убедиш в това.И да те уверя,че това че сме тук във сайта е наша идея,наше желание.Той никого не кара насила да влиза тук.И сам можеш да се убедиш,че се намесва само в случаите когато има директен въпрос към него или да коригира такива като теб!Повече няма да ти го описвам да не си помислиш нещо друго с твоето извратено мислене,но те уверявам,че той и семейството му са съвестни граждани като нас и наистина милеят за съдбата на града ни!

Анонимен каза...

този кмет е ненормален.

Анонимен каза...

Кмете не можеш излъжи никой този път. Видяхме те що за лумпен си.

Анонимен каза...

Браво!Ние сме били лъжци,а кмета като е казал на всеослушане ,че две села ще останат без училища защото имали по 50-60ученика?Как си позволява кмета да публично да насажда лъжи?Няма ли кой да му направи справка за броя на учениците?Или е решил да покрие част от 4-ри милионния заем с парите които държавата дава при закриване на училища?

Анонимен каза...

Политическо КАМИКАДЗЕ или казано по-просто, та да ме разберат камикадзетата, ПОЛИТИЧЕСКИ САМОУБИЕЦ.

Да припомним светлите примери от историята:

ПЕТЪР МЛАДЕНОВ (БКП): "Най-добре е да дойдат танковете"

Вълчев (НДСВ) и Орешарски (СДС=БСП - политическа лопата): "Айде да разваляме седенката"

Моля форумци - посочете още примери, че не помня всичките...

Анонимен каза...

Никой не може да ме убеди че коментарите на Полендачката, Валя Букарева, Мичо Генковски, Балканджийката, Айс-с-с, Arvi, Бай Бочо, Фен, Троянец и др. са лъжливи. Факт е обаче,че този сайт започва да става не много удобен за господина от Трапето. Какво ли ще последва от тук нататък?

Младежа

Анонимен каза...

"Егати държавата/Общината/ дето аз съм и вицепремиер/кмет/!!!" Този помниш ли го-Нейчо Неев,ченге-галфон от правителството на Мултигруп-ДПС-БЕРОВ.Основно занимание-контрабанда за ембаргова Югославия на всичко,което е забранено за внос там.Сега е най-вероятно "управитеп на водопад" нейде по тропическите острови на Полинезия,мургави чочарки му играят Хула-Хула по прашки с малко слама по предника.Кеф-ф-ф-ф..... АЙ с-с-с-с....

Пол..... каза...

Към Анонимния над моя пред последен коментар-съотношението 99:1 може да се промени единствено със желанието на общината и в частност на Г-н Кмета!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Незнам каква е ролята на тая Банковска в общината.Като и слушам изявленията мястото и не е там,ма нали е от БСП,важното е да муа кюфтета на корем,те впрочем комунягите само затова стават.Немога да си обясня,как нормално мислещ човек може да е от БСП в нормална демократическа държава,но нали има кюфтета,което е по важно.Да се върна на темата Банковска просто не разбира от тези неща за които говори,като се е навряла при кюфтетата по добре да мълчи да не се излага.

Анонимен каза...

Пък и срама нямате бе некадърници.КАКВИ СА ТЕЯ ДОНКИ,КАКВИ СА ТЕЯ МИНКОВЦИ И ДИЛЯНОВЦИ БЕ.КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СТОИТЕ В ОБЩИНАТА БЕ

Наблюдател каза...

ОК, Как се нарича човек който манипулира общественото мнение и заблуждава хората които му вярват? АРВи, Павлова, очаквам вашите отговори?! Аз мога да ви докажа че Т21 и его команда са манипулатори :) Коментарите по 'онази' тема са направени не повече от 7-8 човека :) Та г-н Кметя е прав... кога ли пък не е бил прав :)

Анонимен каза...

Ей помияри,по добре Акимов от колкото Енкин,като чуеш Енкин и настръхваш,това е играч от класа,как може да сте толкова прости?Който ще да е,но да не е от бсп.Послепис:Пиша бсп с малки букви,защото това е нищожно означение на нищожни нищожници

Бай Хой каза...

А сети се по кого плюеше Т21 когато Енкин беше на власт.. По СДС.. и Скубарев (бог да го прости) хахаха, и величаеше героичните пътешествия на нашът червен кмет др. Енкин. Много ви е къса паметта бреее ;)

Бианка Павлова каза...

Към Наблюдател-как ще го докажеш,че Т.21 и его команда сме манипулатори?По същия начин както и г-н И.П. преди малко ли?Няма нужда и четем и гледаме,не е необходимо да пълниш сайта с линкове.Тези неща сме го гледали и преди.За манипулиране на обществено мнение.Та ти започваш да ставаш смешен.Кого манипулираме?Та нима мислиш ,че хората нямат собствени мозъци и чакат само ние да се появим.Спрегни глагола "мисля" драги и не ме провокирай да се взля като твоя идол от Атака :)

ARVi каза...

Наблюдател, чакам твоите доказателства. И не ми задавай такива въпроси. Този път няма да ги квалифицирам, защото следва да се сетиш.

Анонимен каза...

Вижте аз съм един от най-големите антикомунисти в Троян. Но дайте да се разберем Дилян Енкин и Илиян Пеевски са свръх стабилни личности пред Мининка Акимова. Даже мисля че Енкин и Пеевски могат спокойно да заведат дело на всеки от вас, който ги сравнява с ченгето от село.

Анонимен каза...

Приятел, не си от най-големите антикомунисти, защото си жив още. Ако беше такъв, това съобщетие нямаше да го има. Бъди обективен, майка му стара!

Анонимен каза...

Ало, помияра, член на коя партия беше Акимов до неотдавна - БКП/БСП? Що ти е толкова къса паметта? И повечето герберчета къде членуваха, бе идиотче?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Сещате ли се кой всъщност се опитва да ни манипулира - ами този, който пренася спора за това кой е комунист и кой антикомунист. По такъв начин той отклонява вниманието ни от истинския проблем - некадърното управление на общината и неговия основен фактор кметът минко акимов.Троянци се вълнуват от конкретни теми, а не от "за" или "анти" изтъркани лозунги.Не забравяйте да цените управниците по делата им.Моля не се поддавайте на подобно вкарване в задънена улици на безпредметни дискусии.Обсъждайте конкретните действия.

Анонимен каза...

Въпросът кой е по-добре Дилян или Минко не трябва изобщо да се поставя. И двамата - аут. Иначе тежко ни, братя троянци. Най-лошото е, че са комбина.Някой беше казал - видиш ли бюлетина с техните имена задраскай ги.Прав е, така трябва да правим на следващите избори.

Анонимен каза...

тук е мястото да припомня едно интервю с Акимов, преди да стане кмет:
http://troyan21-arhiv.blogspot.com/2009/08/blog-post_1952.html

Анонимен каза...

И гласоподавателите са анонимни г-жо.

Анонимен каза...

Къде се загуби Наблюдател.Чакам,чакам доказателства.......

Ст. Борджуков каза...

Пишете на БЪЛГАРСКИ!?...
По конституция в България се пише на български с КИРИЛСКИ букви. Т21 е БЪЛГАРСКА страница в интернет!
Пишете на БЪЛГАРСКИ!

Колко пъти да повтаряме, че не се интересуваме от мнения на НЕбългари...

Спас Ш. каза...

Лъжлив коментар ли?
Коменатарът неможе да бъде лъжлив. Могат да бъдат лъжливи само фактите. Коментарът може да бъде позитивен, негативен и т.н.
Пример: Когато играят Левски и ЦСКА, коментаторът може да изказва мнение за отборите, както и за самата среща,а не когато играя Левски и ЦСКА да коментира, че са играчи на Литекс или Берое.

Анонимен каза...

Ето ви новина от морето. Там до завчера се плацикаше Дилян Енкин. От няколко дни в същия апартамент, в същия хотел се настани кой мислите? Познахте - минко акимов. Случайно! Да ама фирмата, която плаща масрафа печели търгове за проекти в Троян. Случайно! Та двамцата де добре кътат всичко в свой интерес. А ние ще плащаме заема за безумно раздутите им проекти.

Анонимен каза...

Е те това е новина! Добре, че ни се каза, не се чудим, защото това между двамцата виждат всички.
Коя е тази фирма, кажи и името, да следим какво ще спечели от сега нататък.
Поздрави!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
АРВи каза...

Вие, зашо продължавате да пишете на латиница, не мога да си обясня, честно казано. Това първенющина ли е, тъпигьозлък ли или нещо не разбирате. Админът няколко пъти Ви обърна внимание за тази латиница. Ами, като сте свикнали на нея да пишете, минете на фонетика и пишете на чист бългалрски, обаче с нашите букви, не с латинските! Ако обичате, разбира се!!!

Ст. Борджуков каза...

Аз обаче се сетих най-после защо продължават да пишат на латиница... ТРОЛОВЕ... пишат на латиница, защото знаят и искат да го изтрия и да не остава видимо дълго време...

ТРОЛСКА ИМ РАБОТА...
Ама аз съм темерут и ще спра да трия,... а може дори да почна да чета и коментари... ;-))

Ст. Борджуков каза...

ОБЯСНЕНИЕ:

Драги ТРОЛОВЕ, ако не искате коментарите ви да остават дълго или завинаги на сайта, ами направете си профил в ГУГЪЛ, или просто си направете имейл на ГМЕЙЛ и автоматично ще имате профил... Това ще доведе до автоматично подписване на коментарите ви с Тролското име, което сте си измислили, но по-важното е, че ще можете да ТРИЕТЕ собствените си коментари от сайта...
АдминЪТ

Пол..... каза...

Аз на няколко пъти им правя забележка,за съжаление влизах анонимна,да не ги дразня с присъствието си,и даже един път подробно им обясних фонетиката,но за жалост май се касае за невежество.Админ,АРВи,за съжаление май това няма да спре!

АРВи каза...

Пол, нали знаеш, че всеки прави това което счита, че прави най добре, за постигане на най добрия резултат, но ......... според неговите разбирания, виждания, житейски опит, интелектоално състояние и много други фактори, които не мисля да изброявам. Какво можем да направим??? Ами почти нищо, при това положение. Уви всички не са еднакви. Това пък, последното ми напомни за неотдавнашния соц., където всички трябваше да сме равни, но ...........?

Анонимен каза...

Боже колко сте елементарни - не се впечатлявате от факта дилян-минко край морето, а на дълго и широко коментирате кой и защо пише на латиница.Мли приятели, за пореден път ви призовавам мислете и пишете по същество за неща, които касаят градчето ни, а не за дреболии, за миналото, за това кой е по-анти..Празна работа - гледайте какво става днес, обсъждайте всекидневието ни, което става все по жалко с този тандем дилян-минко

Анонимен каза...

Има снимки и видеофилмче. Вече са тиражирани и раздадени на няколко души.

Пол...... каза...

До по-горния-как да обсъждаш тези важни за нас неща с някой,който няма елементарно понятие как се пише?И този въпрос е важен ,знаеш ли?Какво ще обсъдим с човек,който не знае що е фонетична азбука?А за това дали дилян енкин е на море въобще не ме касае.Вълнуват ме други неща по-сериозни!

Анонимен каза...

Акимов,
ти си абсолютен срам за Троян. Подай си оставката и си върви на село.

Анонимен каза...

Дайте снимките и видеото в интернет,качете ги във vbox7 и пратете линк към сайта на Генадий!
Дайте ги и към сдружение ФорумЪТ!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |