ДА ПОМОГНЕМ!

52-ГОДИШНАТА НИ СЪГРАЖДАНКА
ПЕПА КОВАЧЕВА
се нуждае от подкрепа. Жената страда от „множествена енхондроматоза” и трябва спешно да се подложи на операция на лявата колянна става и бедрената кост. Заболяването е в резултат на контузия в детска възраст, а с годините ставата и костта са се износвали, като в момента г-жа Ковачева се придвижва изключително трудно и само с патерици; допълнително усложнение се получило от развитата остеопороза, която прави костите много крехки и евентуално счупване би довело до тежки усложнения.

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ОПЕРАЦИЯ, която може да се направи в клиниката в Горна Баня от земляка ни д-р Петко Пейнешки. Хирургическата интервенция е още по-наложителна, тъй като има опасност по костта да се развият туморни образувания. Проблемът е, че подобна операция струва 20 хил. лв., а сумата е непосилна за семейството. И то се нуждае от нашата помощ!

Можете да направите вашите дарения за лечението на г-жа Ковачева на следната сметка:

Общинска банка – Троян
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG50 SDMB 9130 1046 3435 01
Пепа Радуилова Ковачева


0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |