„Ха, за здраве” стана на 5

* Над 300 души са преминали през формацията, поставила началото на ансамбъл „Траяна”

В петък (21 май) групата за народни танци „Ха, за здраве” към Народно читалище „Наука” (Троян) отпразнува юбилей – 5-годишнината от основаването си. „Ха, за здраве” се създава по инициатива на читалищния секретар и голям ентусиаст Станка Марешка и на хореографа Иван Иванов. В началото е своеобразна „извънкласна форма” – фитнес чрез народни танци. С годините обаче укрепва и поставя началото на читалищния танцов ансамбъл „Траяна”. Над 300 души са преминали през „Ха, за здраве” през годините, сочи статистиката.

Юбилейното парти бе в ресторанта на хотел „Троян Плаза”. А сред важните гости личаха депутатката д-р Станка Шайлекова, кметът Минко Акимов и заместничката му Недка Топалова, председателят на Общинския съвет инж. Ангел Балев; разбира се - председателката на НЧ „Наука” д-р Виолета Койновска. И от нас – ЧРД!

Т21

19 коментара:

Анонимен каза...

Е той минца,SSтанка и алкохолика от гимназията ако не присъстват на такива сбирки,къде ли другаде можем да ги видим.
Де има каса и маса наще хора са там!

Анонимен каза...

То пък няма угодия на някои хора.... Едните недоволни като няма представители от общината на някакво събитие, другите недоволни, че има навсякъде, третите - ако някой си е тръгнал по-рано от събитие, четвъртите, ако някой си е тръгнал много късно.... Другите недоволни по ройдение. Е няма такива недовлни хора.

Колкото повече влизам в този сайт и чета коментарите на посетителите и се убеждавам, че има оргомна маса хора дето само търсят за какво да се оплачат, да мрънкат и да нападат с или без причина, но нека щом това им доставя кеф... Хора, виждащи само недостатъците, хора опорочаваи и оплюваши и хубавите неща, които се случват и правят... Хора не умеещи да се похвалят, да се зарадвт за някого и нещо...
Чесно, не ви разбирам скъпи съграждани!

Бай Бочо каза...

Към горния коментатор:вярно си напипал нещата...

Анонимен каза...

До неразбиращия:

Къде видя оплакване?
По-скоро негодуване от наглостта на тези хора и безсрамието им въпреки очевидната им некадърност да се появяват на обществени места.
Нека се появяват ,но не и когато на всички е ясно че нищо ГРАДИВНО не правят за Троян,точно обратното,вече се наредиха по некадърност на първите места.
Я ми припомни депутатката която била навсякъде лобирала за Троян колко пъти я видя в парламента да лобира,какво свърши за времето откакто е депутат?
Отговора ти е ясен...Нищо

Бай Бочо каза...

Към горния:
И това не е невярно,абе кога е приемния ден в Троян на д-р Лалева и не бива ли това да е оповестено на троянци.Може ли някой да ми каже?

Бай Бочо каза...

А кога е приемния ден на председателя на Общинския съвет Ангел Балев?Може ли някой да каже?

Анонимен каза...

Не мрънкам и не нападам без причина,не ми доставя кеф и не опорочавам хубавите неща.Напротив тържеството за 24 май беше прекрасно и всичке деца великолепни като изпълнители.Факт е обаче ,че г-н Акимов и другите официални гости се измъкнаха още преди 12 часа и не уважиха докрай труда на децата.
За справка и в подкрепа на първия коментар местните новини от сряда.Репортажите от сбора в Горно Трапе на 24май,откриването на мотокроса,
банкета по случай 5 година на "Ха на здраве",събранието на ловната дружинка-навсякъде вездесъщия г-н Акимов.Само националния празник не изкара до край с децата!

Анонимен каза...

Е леля SSтанка лобито, ако поне един път се изкаже по каквато и да тема в парламента аз ще дам банкет в нейна чест.
Ако г-н Кмета ,спечели поне един проект и докара поне един инвеститор пак ще дам банкет.
Ако инжинер даскала по компютри и съортак по чашка на бат'Цани шофера свърши поне една свястна работа пак ще дам банкет.

Всъщност що ли ви карам да правите глупости?
Я тръгвайте да се напием ,пък работата ...

Анонимен каза...

Много банкети си взел да обещашаваш, да не ти дойде НАП на проверка за доходите ? Иначе за другите неща не ми се пшие, смешна работа и откъм снимката и откъм коментиращите!

Полендачката каза...

Разбирам недоволството от много несвършената работа,но тук ,сега искам да се изкажа в подкрепа на местната власт.И това е защото много пъти съм присъствала на техните им банкети.Г-н Акимов винаги е идвал само по покана и то рядко.А Ангелчо е непрекъснато с тях,защото жена му Рени е самодейка в "Ха за здраве".Не е редно така да се оплюват за всичко.И в крайна сметка канят хора,които уважават.Аз мога да гарантирам,че Ангел Балев никога не е бил пиян и не се е излагал.Напротив,винаги съм оставяла с най-добри впечатления от присъствието му.
А пък на всички вас,които обиждат пожелавам поне един път да идете да се повеселите.Иван е прекрасен човек и никой никога не е връщал.

Анонимен каза...

Тези два коментара ме успокояват че в Троян все още има здраво-мислещи и свободни хора. Затова ще ги повторя и аз!!!!!
"Е той минца,Със танка и алкохолика от гимназията ако не присъстват на такива сбирки,къде ли другаде можем да ги видим.
Де има каса и маса наще хора са там!"

"Е лелялята със танка лобито, ако поне един път се изкаже по каквато и да тема в парламента аз ще дам банкет в нейна чест."
Ако г-н Кмета ,спечели поне един проект и докара поне един инвеститор пак ще дам банкет.
Ако инжинер даскала по компютри и съортак по чашка на бат'Цани шофера свърши поне една свястна работа пак ще дам банкет."Е леля SSтанка лобито, ако поне един път се изкаже по каквато и да тема в парламента аз ще дам банкет в нейна чест.

Д.Л.Г.

Анонимен каза...

Когато си гласувал за въпросните личности имаш право да им търсиш сметка.
Когато плащаш данъци и не виждаш нищо на лице имаш право да им търсиш сметка.
Когато за въпросните хора се говори че са видимо некадърни и догонват по корупция предишния управляващ ,кво правим?
Лижем и мажем и наказваме спръчка дръзналите да изразят мнение!!!

Полендачката каза...

Тук всеки дава мнение,след като е гласувал и иска да бъде чут,но не и по този начин приятел.Аз лично винаги съм била критична,но не като теб!!!!!!

Полендачката каза...

И за да се успокоят нечии страсти искам да поканя г-жа д-р Станка Шайлекова,да се отчете как и къде е лобирала за Троян!

Бай Кольо каза...

Ти май наистина до скоро си била полендачка и отскоро си в Троян, след като не можеш да прецениш КАТЕГОРИЧНО, че М Акимов и Ст Лалева не стават за това, за което са избрани. Какъв отчет искаш - НЕнаправеното се вижда всеки ден около нас. Та те идея си нямат какво и как да се направи. Имат ниска интелигентност, бедна обща култура, обществено са незаинтерисовани, а лакомията им е като на ламя.

Бай Бочо каза...

Бай Кольо,къде се губиш бе приятел?

Полендачката каза...

Бай Кольо,за твое сведение само,съм тук 26 г. и се чувствам достатъчно троянка за да мога да си давам мнението относно развитието на града ни,за това кой става и кой не става.И повярвай от около месец много ясно съм изразявала мнение какви са ни управниците но не и по такъв просташки начин.А за отчета:точно това е начина да видиш един става ли, не става ли..Въпреки,че не съм фен нито на Кмета нито на докторката/много дъски има за дялане още/,кажи ми кой ще се справи с това отчайващо положение на разруха за такъв кратък срок.И както виждам за всичко без да се мисли се обижда,така,че дупце да е яко на следващия!

бай Кольо каза...

Полендачке мила! Щом си дошла тук преди 26 години ти не познаваш града, не познаваш душевността на троянеца, не си участвала в изграждането на Троян, както са участвали преселниците от 50-те и 60-те години на миналия век.Поради това си снизходителна. Ако беше градила Троян, болката ти днес щеше да е много голяма и нямаше да прощаваш неспособността на М Акимов да се справи

Полендачката каза...

Нещо не можеш да ме разбереш.Не поощрявам неспособноста на Акимов.А Троян се гради от повече от век и не мога да съм отговорана,че не съм участвала във времето,когато още не ме е имало на този свят.Това означава ли,че ние по младите нямаме право на мнение.И че нямаме право да градим бъдещето на града?Не слагам себе си а говоря по принцип????

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |