Хлебозавода пусна на пазара вълшебен хляб

* Хляб „Вълшебство” се приготвя от 5 вида брашна и подобрява перисталтиката, вкусовите му качества - великолепни

НЕПОСРЕДСТВЕНО преди Великден (3 април) най-големият производител на хляб, хлебни изделия и закуски в района – „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД (Хлебозавода), Троян пусна на пазара нов продукт, хляб с атрактивното име „Вълшебство”. Вълшебен ли е наистина хляб „Вълшебство”? Шефката на предприятието Стаменка Дамянова е категорична, че е точно така. Аргументите й – новият продукт се приготвя от 5 вида брашна (соево, ленено, ръжено, тип 1150 и термично обработено пшеничено) и е изключително богат на фибри, витамини от групата В, D и Е, микроелементи и целулозни вещества, които подобряват перисталтиката и храносмилането. Още – вкусовите качества на новото хлебозаводско изделие са великолепни.

ХЛЯБ „ВЪЛШЕБСТВО” в момента се продава основно в по-големите магазини (миналата седмица бе промоцията му в троянският хипермаркет „Евани” /СВА/), като, според търсенето, се планира по-широкото му присъствие в търговската мрежа в района. Крайната клиентска цена е 0,75 лв. (на великденската промоция вълшебният хляб се предлагаше за 0,50 лв. плюс червено яйце - бел. Т21).

Т21

11 коментара:

ceci1 каза...

Разкошен е !!! Опитайте го, няма да съжалявате. Със страхотния си вкус, като че ли гали небцето и навява спомени за житната нива.

Анонимен каза...

Ба вълшебен.В скоро време народа няма да може да го купува и ще си го меси сам.Дано по скоро открият "КАУФЛАНД" та да може тия изедници да фалират по скоро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Да бяхте направили поне един "свястен" интернет сайт на този невероятен хлебозавод.
Миналия ден ми се наложи да търся информация и като попаднах на нещото наречено "сайт" се изумих колко посредствен може да бъде човек в действията си,и колко безочлив в самохвалбите си!

Анонимен каза...

В Европа потреблението се определя от качеството, при нас е от цената. Цената на хляба в Троян е една от най-високите в България. Дори в Ловеч можете да намерите хляб под 50 стотинки.Така че добре е да има разнообразие на продукта, но то трябва да е съобразено и с покупателната способност на населението.Уважаеми монополисти от хлебозавода-намалете печалбата!
EM/SI

Анонимен каза...

Мани монополизма,влез им в сайта и умри от смях.
То бива селянотия и малоумие ама това е уникално.
200 лв струва един кадърен сайт да се направи,не са много,така или иначе къртите парата със скъп хляб,инвестирайте малко във визията си,стига сте папали само!

Пепи каза...

Ами тогава си купувайте друг хляб, какав ви е проблема...селянина само парите гледа,а с какъв боклук ще си натъпче тарбуха не го интересува...

Петров каза...

Какво означава "по-голям" магазин за Троян.
Живея до хотел Марс.В близкия не малък магазин на Ботев няма.Дано скоро го има навсякъде.

Анонимен каза...

Страшен хляб,подходящ само за болнични заведения и санаториуми никакъв вкус само реклама и нищо повече.СТАНЕТЕ ИСТИНСКИ КАПИТАЛИСТИ С РЕАЛНИ ЦЕНИ И КАЧЕСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Петров каза...

Току що си купих от кварталния магазин.Сигурно съм искал да видя хляб ,а не кифла.Затова написах ,че няма.За 75 стотинки се предлага опаковка от 300 грама!

Анонимен каза...

ха ха, типично по български много умеете да критикувате и то не е критика като критика, а чисто и просто "оплюване"! На всичкото отгоре сте и неблагодарници. Ами като ви е скъп качествения хляб идете и си купете една безвкусна,жилава топка тесто и си го яжте!

Анонимен каза...

Аз не живея в Троян и случайно попаднах на статията. Прочетох коментарите и трябва да знаете, че този хляб изглежда по-малък защото в него няма глутен и не може да се надигне като белия хляб. Истинския хляб от такава смес и типово брашно е клисав и тънък. Вероятно по тази причинаи вашия хляб не изглежда дебел и напомпен. М-у другото ако искате да изгеждте и вие напомпени, яжте дебелия хляб и си сложете снимка да ви се смея ха ха ха ...... ;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |