Партията на Костов уточнява стратегията си

* Възлов въпрос на националното заседание в Пловдив: Продължава ли ДСБ да подкрепя политиката на ГЕРБ? * Участниците от троянска страна – председателят на местната структура инж. Милко Станчев и общинската съветничка Мариела Шошкова

НАЦИОНАЛНО ЗАСЕДАНИЕ на председателите и общинските съветници на партия „Демократи за силна България” (ДСБ) се проведе на 17 и 18 април в хотел „Тримонциум” в Пловдив. Троянските участници във форума бяха председателят на ДСБ – Троян инж. Милко Станчев и общинската съветничка Мариела Шошкова.

ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО на заседанието лидерът Иван Костов очерта основните въпроси, на които трябва да се даде отговор: Продължава ли ДСБ да подкрепя политиката на ГЕРБ? Какви промени да бъдат направени в новото изборно законодателство? В какъв формат трябва да се яви партията на президентските и местните избори през следващата година?

СЛЕД КОНСТРУКТИВНА ДВУДНЕВНА ДИСКУСИЯ бе приета специална резолюция, в която се открояват следните решения. ДСБ ще настоява да бъдат извършени всички необходими реформи, тъй като 60-те мерки, набелязани от ГЕРБ за изход от кризата, показват отказ от сериозна реформаторска политика. Аналогична е и ситуацията в Троян, където партията, която все още е част от управляващата коалиция, ще продължи да отстоява своите искания за това: да бъде обявен конкурс за нов паметник на мястото на печално известния остатък от партизанския паметник между двете музейни сгради; за привеждане на градската пътна мрежа в що-годе поносимо състояние; за изместване на четвъртъчния битак на подходящо място; за създаването на предпоставки за навлизане на инвеститори (такива, които да създадат нови работни места, в това число хипермаркети, бензиностанции от големи вериги и др.).

ДРУГА ТОЧКА ОТ РЕЗОЛЮЦИЯТА касае стратегията за участие в предстоящите избори. ДСБ ще се яви както и на предишните избори - заедно със СДС във формат „Синята коалиция”, а по региони общинските ръководства ще имат правомощията да разширяват този обхват с други политически субекти, определящи се като десни.

ДСБ - Троян

4 коментара:

Анонимен каза...

Кифлата Шошкова може да се кандидатира за сенатор в Трапето при Минчо ченгето. Да си правят компания.

Анонимен каза...

Написаното по-горе показва, че ти, приятелю, нямаш елементарна представа за убежденията, разбиранията и целите на личностите в общинската управа. Защо? Защото Минчо ченгето /предполагам кмета Минко Акимов/ и Шошкова /предполагам общинската съветничка/ нямат нищо общо. Г-жа Шошкова има и отстоява мвого идеи за развитието на Троян, а кмета няма необходимата обща култура, за да ръководи една община като Троян.По-ретрограден кмет не сме имали.Напразно обиждате г-жа Шошкова

Анонимен каза...

KAK MOЖЕ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ ДА ПИШЕ НА КОМПЮТЪР.СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЪРВИЯ/АНОНИМЕН/В КОМЕНТАРИТЕ.ЯВНО Е КОМУНАР.ЗАЩОТО САМО ПРОСТАЦИ МЪЖЕ И ГРОЗНИ ЖЕНИ СА КОМУНИСТИ.МИСЛЕНЕТО Е ТРУДЕН ПРОЦЕС.

Анонимен каза...

...партията, която все още е част от управляващата коалиция, ще продължи да отстоява своите искания за това:... за привеждане на градската пътна мрежа в що-годе поносимо състояние...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |