ПРЕДСТОЯЩО: АТВ шампионатът стартира от Троян

* На 10 и 11 април на трасето в Дълбок дол ще мерят сили майстори от четири държави * Представителите на „4х4 Адвенчър” (Троян) – сред фаворитите

СИЛНИ УЧАСТНИЦИ ЗАЯВИХА желание за старт в първия кръг на "ATV Challenge Cup 2010" на полигона в Дълбок дол край Троян. На 10 и 11 април сили ще премерят шампионите на четири държави. Досегашните победители Игор Фабиани (Словения) и Елико Охана (Израел) ще срещнат съпротива от силните словенци Игор Мрак и Тадей Козджак. До момента заявка за участие са подали 15 състезатели от Словения, Израел и Гърция; от България се очаква да застанат на старт над 50 майстори. Любопитното е, че от тази година регламентът бе променен в посока на още по-голяма зрелищност и повече емоции за публиката.

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАШИЯ КЛУБ „4х4 Адвенчър” (Троян) също ще се борят за челни места в класовете си. Калин Лесидренски ще тества новата си машина в клас "2WD"; Марина Топалска при жените също ще е с нова по-мощна машина - "Renegade 800". И тази година за всички, които ще дойдат на мотополигона в Дълбок дол, ще има награда – атрактивни скокове и въздушна акробатика от майстора на свободния стил Елико Охана.

СРЕД ОСНОВНИТЕ СПОНСОРИ на "ATV Challenge Cup 2010" за пореден път е 4-звездният хотел „Троян Плаза”, който осигурява и голямата награда за годишния победител в клас "Адвенчър" при мотоциклетите - чисто нов мотоциклет KEEWAY Speed 125!

Любомира Прокопиева,
изпълнителен директор на хотел „Троян Плаза”

*******

ATV Challenge Cup

Първото издание на "ATV Challenge Cup" през м. октомври 2008 г. също бе на трасето в с. Дълбок дол край Троян; тогава участваха 94 състезатели от две страни - България и Гърция. През 2009 г. надпреварата влезе в календара на Балканската мотоциклетна федерация и получи статут на Източноевропейски шампионат; разшили се и географията на чуждестранните участници – от Гърция, Словения, Хърватска, Македония и Израел. През 2010 г. шампионатът ще се проведе в четири кръга.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |