Георги Иванов е новият областен шериф

 * Лично министър Цветанов представи новото назначение * Очаква се за поста да бъде обявен конкурс * Бившият началник комисар Милко Димитров е завел дело за неправомерно уволнение

ЛИЧНО МИНИСТЪРЪТ на вътрешните работи Цветан Цветанов представи новия и.д. шеф на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Ловеч – главен инспектор Георги Иванов (4 февруари, Ловеч). Новоназначеният ловешки полицай №1 замести на поста досегашния и.д. директор комисар Стилиян Стоянов, който пък зае мястото след освобождаването на титуляра комисар Милко Димитров (припомняме, че веднага след като стана вътрешен министър, г-н Цветанов направи обстойна проверка на всички областни дирекции в страната, след което принуди немалко от областните началници, сред тях и ловешкия, да си подадат оставките; в момента комисар Димитров ръководи охраната на голяма частна фирма, но, по наша информация, е завел дело за неправомерно уволнение от МВР – бел. Т21). Новоназначеният началник е временно изпълняващ длъжността до провеждането на конкурс за поста.

„САМО КОГАТО РАБОТИМ В ЕКИП можем да бъдем резултатни”, заявил министър Цветанов при представянето на новия и. д. шеф на ОДМВР – Ловеч. А на среща с ръководния състав на дирекцията министърът подчертал, че МВР трябва да си възвърне доверието на обществото и това зависи от работата на всеки един служител. Г-н Цветанов посочил и основните задачи пред вътрешното ведомство на този етап – по-ефикасна борба с тежката и битовата престъпност и с разпространението на наркотици.

ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО СИ В ЛОВЕЧ Цветан Цветанов е провел среща с областния управител Николай Нанков, заместниците му Сашо Данков и Пламен Огнянов и тримата тукашни депутати от ГЕРБ д-р Анатолий Йорданов, д-р Станка Шайлекова и д-р Михаил Николовски. На срещата е присъствал и троянският градоначалник Минко Акимов, също представител на управляващата партия ГЕРБ.

*******

Кой е новият шеф на ОДМВР – Ловеч?
  
Главен инспектор Георги Иванов е 43 годишен, родом от плевенското с. Гиген. Женен, с две деца. Завършил е висшето военно училище във Велико Търново. В системата на МВР работи от 1991 г. През 2000 г. преминава в сектор „Криминална полиция”, а през 2003 г. оглавява звеното.

3 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Маринов,
бихте ли изяснили на обикновеният троянец защо в Троян няма годишни винетки.Като крепостни селяни да си стоим в града ли? Благодарим на г-н полковника и негово светейшество ББ , че възродиха най-широко разпространеното нещо на социализма-пълната липса на всичко.

Генадий Маринов каза...

Знам следното по темата. Търгът за продажбата на винетките за 2010 г. бе спечелен от сдружение на СИБанк (на Цветелина Бориславова) и "ВИП секюрити, но другият кандидат - консорциум на ЛУКойл и "Холдинг Пътища" (на Васил Божков) оспори резултата. Това доведе до забавяне и винетките вместо още през декември, се появиха в търговската мрежа чак в края на януари, малко преди изтичане на крайния срок за валидност на старите (31 януари 2010 г.; дотогава ги имаше само на касите в Областните пътни управления, нашето е в Ловеч). И, напълно очаквано, по веригата надолу настана хаос, тъй като търсенето бе голямо, а организацията на продажбите - припряна и лоша. Тъй бе и в Троян - на горната бензиностанция на "Петрол" свършваха като бананите по комунистическо време, а в "Офис 1" доставчикът все се бавеше; малко по-добре стояха нещата в Енергото, където шансът да се сдобиеш с винетка бе най-голям. Аз лично си купих именно от Енергото в сряда, 3 февруари, и държа да кажа, че цялата процедура трая по-малко от минута, без никакви формалности и касиерката бе изключително любезна.

Анонимен каза...

Благодаря Ви за информацията.
Аз търсих за две седмици от 25.01 до 06.02 4 пъти в Петрол и още поне три пъти в Офис1.Отговора сега няма -елате утре след 14 или 16 часа.На 6.02 карах полулегално до Ловеч,купих си винетка от Лукоил и продължих за Плевен.
Защо -за да гледат хлапетата "Аватар" на 3Д.Те нямат вина,че искат да са европейци в една страна от Ориента,където утре е в неопределеното бъдеще.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |