Проходът Шипково – Рибарица затворен за МПС с ремаркета и полуремаркета

ПРЕЗ ПРОХОДА ШИПКОВО – РИБАРИЦА (част от републиканския път III-358) е забранено преминаването на автомобили с ремаркета и полуремаркета, научихме от PR-ката на Областно пътно управление (ОПУ) – Ловеч Светлана Петрова. От управлението апелират към водачите на МПС да не тръгват на път, без да са подготвили автомобила си за зимния сезон и да се движат през прохода с повишено внимание и съобразена скорост. Припомняме, че Троянският проход (Беклемето) е изцяло затворен за движение от 15 декември.

ЩЕ СЛЕДИМ ИЗКЪСО работата на фирмите, наети за зимното почистване на пътищата в областта, е заявил началникът на ОПУ – Ловеч инж. Георги Грозданов. Пътният шеф подчертал, че разчита на ръководителите на фирмите изпълнители да са готови за навременна реакция във всеки един момент и гарантира добра комуникация и координация при необходимост от спешни действия.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |