Съсипаха детската пързалка

* Разни местни „батки“ с джипки редовно катерят Турлата, за да си мерят бабаитлъка (и простотията)
Читателите ни пишат
СНИМКИТЕ са от днес, изпрати ни ги нашият читател Иван Иванов. Обяснителният му текст е кратък, но достатъчно красноречив: „Това се случи на 14 януари 2017 г. около 13:30 ч. на така наречената местност Турлата или както други я знаят – Дочковото, на метри от къщите по ул. „Първомайска“. Някакъв набеден гумаджия на име Митьо и неговите авери съсипаха детската пързалка!“.

СИГНАЛЪТ не е единичен. В Т21 сме получавали и други подобни оплаквания, със сигурност са получавали и в съответните служби, в Общината също. Истината е, че разни местни „батки“ с джипки редовно катерят въпросния баир, за да си мерят бабаитлъка (и простотията). И най-обичат да го правят вечер/нощем и в мокро/снежно и кално време, когато тръпката е най-голяма. Излишно е да казваме какво се случва с терена след джипаджийските атаки. 

А ЧЕ ТОЗИ баир (Турлата) е едно от естествените природни украшения на Троян, че се намира в непосредствена близост до централната градска част, че има и историческа стойност – голяма работа! Голяма работа също, че живеещите в съседство са пропищели от незаконните автомобилни офроуд изцепки, а майки и баби треперят за безопасността на деца и внучета. Докога?!

Т21

44 коментара:

Анонимен каза...

Турлата е частен имот, на Иван Вачев и може да си карат колкото си искат БАТКИТЕ !

Анонимен каза...

Да всеки може да си прави каквото иска !!!
А пък децата ги зарежете!!!
Важното група комплексари да си мерят работите там!!!
До 1-ви явно си като тях!!!

Анонимен каза...

Всички участници може да ги намерите всеки ден на бензиностанция Лукойл при гумаджията Митко

Анонимен каза...

До 2-ри,имам сериозни притеснения да не те удари някой комплекс по главата.Тази вечер ще вали сняг и няма никакви проблеми утре с пързалката !!!

Анонимен каза...

До 2-ри,умственото безсилие го компенсират с мощността на автомобила.Пълна комплексарщина.А 4-ти е толкова ,,интелигентен",че не разбира за какво говорим..гумажии..гумени глави !!!

Анонимен каза...

Турлата не е частен имот , а общински.

Анонимен каза...

Бивши работници на Вальо Попа......измамници високо интелигентни.........малко забави скоростта....превъзбуден си и не мислиш разумно !!!

Анонимен каза...

Извинявам се Росен Попа от г.Желязна......за неговото (работниче)......по ясен ли съм

Анонимен каза...

Хахаха

Анонимен каза...

Аааа извинете..........госпожата главната редакторка е така информирана.

Анонимен каза...

Някой знае ли кои са другите двама калитковци?

Анонимен каза...

траверс готвач на кебапи и гума гумена

Анонимен каза...

Xa xa xa големия нос да мълчи :)

Анонимен каза...

Думата глупак изпълва със съдържание същността и на тримата примата. Едва ли имат 8-ми завършен клас в някое селско училище за трактористи.

Анонимен каза...

Стига глупости! Момчетата не са виновни!
Те пишат в GPS-a си, че търсят SEX и смотания джипиес ги води там!
НЕ СА ВИНОВНИ МОМЧЕТАТА! Просто карат по жипиес! Катрара им PoI е смотана!

Анонимен каза...

Батки,батки-дърти дядки !

Анонимен каза...

Hакупили си трошки за по 1000 лева и гуми регенерат,че тя урвата за Калинел е по-стръмна от там.

Анонимен каза...

Мичев транс най добрия

Анонимен каза...

Троянски комплексари

Анонимен каза...

Такива изпълнения стават, когато нямаме полиция.
И по-зле ще става. Дано само не убият някой невинен.
Иначе тях - кучетата ги яли.

Анонимен каза...

Спокойно глобиха ги,аз викнах полиция!

Анонимен каза...

глобяването е ЗА ПРЕД ХОРА

друг въпрос е дали ще ги платят, или ще ви се смеят на акъла

Анонимен каза...

Смешници,глобиха ги и аз извиках органите.

Анонимен каза...

Чакай малко. Има едни дребни подробности.
Написали са им акт - ОК.
Ами като си напишат възражение и се обадят тук-таме какво ще стане?
-Акта ще падне.
Дано да влезе в сила и да си понесат наказанието, но не вярвам.

Анонимен каза...

Че колко човека сме звъняли :) Ние сме запалили телефоните.Знам,за съседката,че и тя звъня :)

Анонимен каза...

25-ти коя редакторката на Троян 21 ли ? Или Ивайло срещу "Турлата" ... Интересното е, че УЖ е казал, че той/тя е пуснал сигнала тук ама анонимно, като искаш да се показваш, че си съвестен гражданин покажи се кой си.

Анонимен каза...

Какво значение има кой??? Те са качили като петли на високо, пък после се чудят ,че някой се е обадил. Нормално е да се обадят тези хора живеят там ,защо трябва да търпят такива глупаци. И аз ако ги бях видял щях да се обадя нищо ,че не живея там макар да знам ,че няма нищо да им направят.

Анонимен каза...

Аз предлагам на главната редакторка да и купим снайпер и като се появи някой на Турлата, вместо да снима да го застрелва :) Ще и пуснем филма враг пред портата и тази дърта кака (жаба) е човека :)))

Анонимен каза...

Мъж като си намрази къщата става рибар.Намрази ли жена си става ловджия.Намрази ли любовницата си става иманджия.Загуби ли си акъла става джипкаджия.

Анонимен каза...

То сега е демокрация, така, всеки може да си прави каквото иска. Няма страх, спънки, има свобода. Не е едно време. Щастие залива хората.

Анонимен каза...

А от друга страна на Турлата има още доста място за пързалки, ама нали трябва да драматизираме и да правим категоризации кой какъв е и да се обиждаме тук, че иначе няма какво да се прави

Анонимен каза...

Да има и не можаха ли там да катерят с текезарките , а трябва да разкалят пистата???

Анонимен каза...

Трябва да има материал за мишлетата,които имат само по един компютър и няма какво да правят.....поне да може да попишат :))) ДА викнат чичко полицай да дръпне ушите на непослушните момчета и те гордо да въздъхнат от бърлогите,че са направили нещо велико!!!

Оня с коня каза...

Момчета,момчета - колко да са момчета?

Анонимен каза...

Аууу обади се на бабаита 3--ти братовчед,а бе мушморок в Германия като те видят че се шматкаш викат полис а пък ти питай кой има комп и кой тъкачен стан и що се е обадил като няма телефон???

Анонимен каза...

Xa xa xa 35-ти ти кога си ходил в Германия бе,вземи си напълни ушите с барут и се взриви сам,да не пречиш на хората!!!

Анонимен каза...

36 ти а ти виждал ли си барут освен на кибрит ако знаеш това че май си на мама и тате пустиняка с тези умни разсъждения,а за Германия имам картички от там олиго...

Анонимен каза...

В Германия имат закони и полиция.
Там даже хората не смеят и да си помислят за такава идиотщина или пък като за оня до "Старата къща", където само разнася кал по главната улица.
В цивилизована държава за такова "геройство" ще трябва и къщата си да продадеш, за да си изплатиш глобите.

Анонимен каза...

Ало, това там е тракийско гробище! Нали пътека искахте да правите до там, с парите на Евро-данъкоплатците. Да свием парите, зад нас потоп. Тия бабаити да бяха закарали поне утрепаните коне на екарисаж там. ЗаЩото чичко Залмоксис чака жертви, ако няма коне, и запалена джипка върши работа. А до “Optimus Prinzeps” на град Троян , най-великия след падането на Рим –един въпрос: "багренородний" кмете, Турлата безстопанствена ли е в A.D. 2017 ?

Анонимен каза...

На това място през 50-те години на миналия век му викахме "Гъбата", защото горе на равното имаше беседка с формата на огромна гъба. От другата страна на Турлата, над стадиона (тогава на неговото място беше сливова градина), имаше друга беседка, направена високо горе между 4 бора. До нея можеше да се качиш по висока дървена стълба. Всичко това след време изгни и изчезна яко дим.

Анонимен каза...

Има свестни хора в Троян,но също така там са концентрирани и едни от най големите селяци,които въобще може да си представи човек.

Анонимен каза...

Празноглавци! Терени за тестове има много в околията, а те точно на турлата, където се пързалят децата. Но то е така, като не могат ги карат по сериозните трасета, карат по детската писта! Аматьори!

Анонимен каза...

Тамън малките гледайки какво правят батковците ще заобичат офроуда . И от тези разплакани хлапета които батковците са лишили от писта вместо поредния скиор с посредствено представяне ще стане троянския Стефан Петерханзел /13 кратен победител в рали "Дакар"/.

Анонимен каза...

Ха ха прав си и като ги попитат къде се запалихте по офроуда, ще кажат на Турлата ,ще прославят и Троян :)))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |