Покана до анонимковците

Сашо Гунешки
* Очаквам да дойдете и да говорим открито за всичко, което ви дразни, телефонът ми е 0882/417187 * Анонимните лъжи, както и неприкритата злоба само пречат на започналото възстановяване на туризма
 в Троян
Предизвикано

В МИНАЛИЯ брой на в. „Троян 21” публикувахме материала „Смешен плач”, с цифри и факти за част от големите злоупотреби на бившия изпълнителен секретар на БТС Венцислав Удев. Материалът излезе и в сайта на вестника, но там веднага се появиха куп анонимни писачи, които започнаха да плюят и да сипят клевети по наш адрес без да опровергават изнесените факти. Просто така - от любов към клеветничеството, към интригантството и към плюенето.

ЗАТОВА питам тези анонимковци - ако в това, което написахте, има дори и малка доза истина, защо не излязохте с имената си? Анонимността, както е известно, е прикритие за лъжци и клеветници. Къде бяхте вие, анонимковци, и с какви действия или думи се противопоставихте, когато в продължение на години пред лицето на целия град Делян Енкин и Иван Ненов съсипваха туризма в Троян и в същото време слагаха в джобовете си хиляди левове. Точно като Венцислав Удев. Нали знаете, че г-н Енкин беше член на онзи Управителен съвет на БТС, който прикриваше злодеянията на Удев? И че някои от най-приближените хора на Иван Ненов сега управляват ТД „Амбарица 1912” на Цецо Миховски.

КЪДЕ БЯХТЕ вие и какво направихте за туризма в България през десетилетията, когато с Румен Узунов (сега председател на ТД „Амбарица - 21” - бел. ред.) организирахме и ръководехме национални прояви - походи, експедиции, изкачвания и други (той - в София, аз - в Русе и Търново)? Знаете ли, че някои от проявите, организирани и ръководени от Румен, остават неповторени и ненадминати и до днес по своята масовост, мащабност и трудност?

КАКВО ЛОШО има в това, че търсим помощта на спонсори и дарители. Знаете ли, че преди да се обърне към тях, Румен Узунов вложи за каузата ни няколко хиляди лева лични средства. В същото време Община Троян отпусна за туристическа дейност за последните три години нищожни средства. Някой от вас давал ли е лични средства за обществена дейност? Не, нали? А да плюете можете.

АКО ПЪК ВИЕ, анонимните, искате не само да плюете и клеветите, ако имате доблест да свалите маските си и имате основателни критични бележки, както и съвети и препоръки, ви каня на среща разговор на 27 септември т. г. от 18:00 ч. (или в друго удобно за вас време) в офис клуба на ТД „Амбарица - 21”. Очаквам да дойдете и да говорим открито за всичко, което ви дразни. Защото анонимните ви лъжи, както и неприкритата ви злоба само пречат на започналото възстановяване на туризма в Троян и го задушават още в зародиш. Телефонът ми е 0882/417187.

Сашо Гунешки, инструктор по туризъм, 
инструктор по пещерно дело,
инструктор по спасително дело, 
зам.-председател на ТД „Амбарица - 21”


 Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Браво на Сашо Гунешки! Познавам го извън туризма, като един достоен и сериозен човек.

Анонимен каза...

Ама какво е това момченце?

Анонимен каза...

Ами пък тоя Румен Узунов, като е толкова велик, защо ли никой от НАЦИОНАЛНО известните алпинисти от нашия край не са чували за чутовните му туристически подвизи?!...Четем как се самохвали, но нищо конкретно, нищо документирано...

Анонимен каза...

На що ли не мога да разбера, какво се дуете,и делите,и с какво точно допринасяте всички (смешни )дружества в този окаян Град?Основното е че всички искате да докопате Кокала....да вземете я Дома...я Амбарица..да ги дадете под наем да взимате парички...да си правите разходки и Мохабети.Какво да възстановявате и развивате?Липсва ви Комунизъма....Там сте останали някъде....вместо да си гледате пенсиите и старините,се правите на активни дейци...Ще ви подготвям е Медали.Къде е завета на Алеко Константинов?Смешници!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |