Годишната томбола на магазини „Слънце”

* Голямата награда 32-инчов телевизор „Филипс” грабна Преслава Колева, с три печалби си тръгна Радина Стойчева * Общо печалбите – 50 за над 2500 лв., плюс допълнителни бонуси за късметлиите 
Късметлии
Собственикът Валентин Бечев с голямата печеливша от томболата Преслава Колева
ВРЪЩАЩИЯТ формата си елитен троянски ресторант „България” бе домакин на любопитна церемония в четвъртък вечерта (28 януари) – тегленето на годишната томбола на веригата хранителни магазини „Слънце”. А събитието бе съпътствано с коктейл за всичките 50 печеливши. Домакинството не бе случайно – отскоро стопанин на култовия троянски ресторант е собственикът на магазини „Слънце” Валентин Бечев.

ПРЕДИ тегленето на печалбите г-н Бечев сподели каква е целта на томболата, която се организира за втора година и какви са правилата. „Томболата, както всяко нещо, което съм предприел, търпи развитие. Започна случайно – в първия магазин „Слънце”, който отворих през м. юли 2014 г. Томболата тръгна почти веднага, в края на лятото, с цел популяризиране на магазина, започна като месечна. През м. септември 2014 г. отвори врати вторият магазин „Слънце”, близо до първия, и не бе проблем томболата да е обща за двата. След това отворих и трети магазин, а вече са шест. Продължихме ежемесечно да теглим печалбите, но се оказа трудно за организиране, мислехме за различни варианти и стигнахме до сегашната формула – томболата е за цялата верига, тегли се на тримесечие, като в края на годината, последното тримесечие, е годишното теглене с големите и много печалби”, сподели за Т21 собственикът на вече най-голямата троянска верига хранителни магазини.

Предметните награди за томболата
ТОМБОЛАТА не е от типа на лотариите, където за да участваш, трябва да си купиш билет. Тук участва всеки клиент на магазини „Слънце”, закупил си стока за над 15 лв. Един клиент може много пъти да е правил такива сметки и затова може да спечели много печалби, участва в томболата с всяка една от касовите бележки от пазаруванията си за над 15 лв. Тегленето е в две части: най-напред някое малко дете, което още не може да чете (за да няма никакво съмнение в обективността), тегли имената на печелившите; после, на самата церемония – всеки от тях саморъчно тегли собствената си печалба. В първата годишна томбола имаше 15 награди, този път са са тройно повече - 50, а сред тях: голям марков телевизор, таблет, няколко телефона, кафеварка, електрически тирбушон, пасатори и други, също доста ваучери за безплатно пазаруване във верига „Слънце” на стойност 15 лв. Общо тазгодишният награден фонд надхвърли 2500 лв. и бе осигурен изцяло от собственика Валентин Бечев. Отделно всеки от 50-те късметлии получи два допълнителни бонуса: талон за 3% отстъпка при пазаруване в магазини „Слънце” през цялата 2016 г. плюс ваучер за един безплатен обяд в ресторант „България”.

Част от късметлиите в годишната томбола на магазини "Слънце"
НАКРАЯ – няколко думи за късметлиите. Голямата награда 32-инчов телевизор „Филипс” отиде при Преслава Колева. А най-много печалби, три, грабна Радина Стойчева, редовна клиентка, печелила награда и от предишната годишна томбола. Сред „отличниците” имаше известен бизнесмен, много домакини, колективни печеливши (семейства), редовни клиенти, добре познати в своя квартален магазин „Слънце” и т. н. Някои от печалбите пък, както се казва, уцелиха в десетката – например маша за коса отиде при тийнеджърка с буйни руси коси, малчуган спечели футболна топка, на едър мъжага му се падна пасатор и той гордо обяви, че много обича да готви и т. н.

Т21 

Още по темата:

29 коментара:

Анонимен каза...

Абе бечо дайм пари да си направи зъбите и храна за детето дето не познава баща си

Анонимен каза...

Радина Стойчева, не Радостина

Анонимен каза...

Може ли малко информация- с какви мероприятия община Троян отрази днешнят ден посветен на жертвите на комунизма.

Анонимен каза...

Не ми изглеждат щастливи тези хора. Дали, защото са разочаровани от китайските си подаръци? По удачно би било да се направят парични ваучери като награди!

Анонимен каза...

Как да са щасливи ,нали тези подаръци са подарени първо на Бечев от фирми с които работи,а той понеже са боклуци и няма какво да ги прави им е намерил някакво предназначение,и ги раздава като подаръци на хората!

Анонимен каза...

Към 4 и 5-ти: Раздайте вие по-хубави, Бечев си прави PR, като това не вреди на никой, даже и баловата дупка (р-т България) намазва оборот и реклама.

Анонимен каза...

Радвайте се балъци този телевизор едва ли струва повече от 500 лв. Голяма сензация няма що!

Анонимен каза...

Както вече казаха, това си е чиста проба евтина реклама.
Докато има балъци, които пазаруват по троянските "Гигамаркети" ще има и тарикати, които забогатяват с дни.
Аз от няколко години основно си пазарувам от Метро, Кауфланд и тум-таме Билла.
Вие си хранете нашите мошенници.

Анонимен каза...

3-ти, не може, а и няма такава информация.
Троян е тъп посткомунистиески град, с изклюително тъпо население, което вече 20 години си избира бившите /и настоящи/ комунистически палачи да го управляват/употребяват/.
Как бившите /днешните/ троянски комунистически палачи да почитат собствените си жертви? Как си представяш Акимов, Михайлова, Енкин, Балев, Пиронков, Хаджийски, Съев и т.н. да почетат собствените си жертви от преди и СЛЕД 10.09.1989 и да поискат прошка поне?
Как си го представяш това нещо от тези нагли копелдаци от номенклатурата на БКП, ДКМС и ДС, които днес ни ги пробутват за "демократи", като някои от тези отрепки се изкараха дори репресирани от техния си комунизъм?
Как си представяш Г.Маринов или онова слугинче от "Троянски глас" които от години са медийните поръчкови слуги на троянската комунистическа паплач да напишат и два реда за жертвите на тези бивши и настоящи сатрапи и днешни управленски некадърници?
*
Тук е Троян, 3-ти - градът на големите тарикати, на страхливите дърдорковци и дърдорещите страхливци, на скопените бунтари, на мазните политикани, на лайняно-червените хамелеони, на надървения безмозъчен медиен слугинаж, на жалкия малоумен и продажен избирател, на пълзящите гъзолизци, които така и не разбраха, че колкото да се правят на баровци, умници и че разбират от всичко - докато са живи и са в този град едно няма да разберат никога - че вечно ще са от страната на булката.

Анонимен каза...

А така.....давай Илянка мачкай.ти си Нъмбър Уан на Троян!!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

9-ти, това което си написал за го проумях през 1992-ра и след като си взех дипломата от СОУ В.Левски се изнесох завинаги. Апелирам към поредния випуск да осмисли какво бъдеще го чака в тази еснафска дупка.

Анонимен каза...

Троян е готин град но е произвел много малоумници останали и напуснали го и това му е големият проблем :-))

Анонимен каза...

Поздравления за Бечев!Нека и другите магазини направят такова нещо за клиентите си.

Анонимен каза...

Илиянка, за кво завиждаш на младите и успелите да се реализират в живота?

Анонимен каза...

Държа да кажа на 5-ти, и на 8-ми, че поне в частта на бялата и компютърната техника изобщо не са прави. В този бизнес съм и ги знам нещата. От там където купуваме с Бечев, от там зареждат и Техно-ала-бала-ниците, Зора, Метро и т.н. И единствения случай в който троянска фирма от бранша не може да ти продаде техника на цената на веригата и в състоянието в което ще я вземеш от там (т.е. ако е лаптоп или компютър - ще е неинсталиран), е случая когато веригата се е договорила с вносителя, че той ще внесе даден артикул САМО за веригата. Тогава ние просто не можем да се докопаме до тази стока.

От там нататък обаче, като клиенти не си правите сметката, че килото пържоли, купено от Кауфланд, не ти иска никакви допълнителни разходи освен да го приготвиш, а техниката освен да я купиш, ще я ползваш и няколко години, като за част от тях имаш гаранции, разправии със сервизи и т.н.

Знаете ли колко случаи съм имал, да ми донесат лаптоп за инсталация и той да има дефект? Дефектна батерия, дефектно оптично устройство, проблеми с клавиатура... Само че като си купил лаптопа от веригата, редът е че ти или веригата го връща в сервиза и чакаш по кАналния ред. Като понякога след връщането от сервиза той е в същото състояние, защото консултанта във веригата не е описал дефекта както трябва и в сервиза не са констатирали дефект. Имал съм точно такъв случай.

А ако си си избрал лаптопа от местна фирма и той дойде с производствен дефект, търговеца ще ти го замени по търговска гаранция още на следващия ден.

Другия минус на веригите, е че там някои марки или модели не се продават или просто ги няма налични. Но консултанта получава бонус от продажбите, така че той ще ти обясни как за теб е точно онзи розовия лаптоп на лайняни петна, просто защото него има на рафта, и не може (или не иска) да ти достави друг, който е малко по-скъп, но по-стойностен...

Анонимен каза...

Виж сега,мойто момче.Вие с Бечев ако ще и в една дупка да бъркате, мен ма йе ебе.Ама да ми пробутваш тъпотиите в горния ферман-вече ме ебе.Имам лап топ от Бечев.Цената при него бе с около 200 кинта повече от Зора!Даде дефект на първата седмица!Нося го на Болшевик и чакам точно 30 минути двата тюфлека отзад да ми обърнат внимание!Обяснявам какво не работи и си заминавам.Последва обаждане с обвинения,че аз нам кво си!?!След разправията го „оправиха”.Когато след време избучи отново една седчица не го поглеждаха.След обаждане от „един общ приятел”, го отвориха.И пак обвинения!Когато го взех след ремонт, ми държаха тон с нравствено поучение и компромисен ремонт от тяхна страна.Та :Техника от Бечев-Никога повече!

Анонимен каза...

18-ти е страшен смешник! Това може да го разправяш на някой,който не е ходил на друго място. Всяка една техника закупена извън Троян цената е минимум с 20% надолу , избора е огромен и стоките са актуални. Само отидете до месните магазини за техника и сравнете в нета цените и ще се убедите.

Анонимен каза...

19-ти, ако лаптопа ти е бил гаранционен и е имал проблем с хардуера, а не със софтуера, те така или иначе не би трябвало да го отварят. Праща се на сервиз и сервиза го РЕМОНТИРА. Ако не е ходил в сервиз значи проблема е софтуерен. А софтуерните проблеми не се покриват от гаранцията.

20-ти явно не ходиш в правилните магазини... Аз лично винаги съм обявявал цената на вносителя. А повярвай ми - неговата и моята печалба нямат 20%.

Анонимен каза...

Повечето хора познават самият Бечев от много години и си мислят, че им е личен приятел и ще им направи супер цена. Това обаче не става. Получават само хубави думи и висока цена.
Нали се сещяте, че вече компютъра/лаптопа няма да Ви го инсталира Бечев, а някой от работниците му.
Гледам, че вече между Болшевик и малкият пазар има близо 10 фирми, които продават техника и предлагат услуги.

Анонимен каза...

21 -ви това са пълни глупости,които пишеш. Толкова убедително си лъжеш и клиентите!

Анонимен каза...

23-ти, като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите....същата работа е и като си тъп!

Не мислех да влизам в обяснителен режим, понеже няма смисъл да споря с дърво. Но поне някой друг ще го разбере.

Все пак, ти също се опитай да четеш внимателно и да мислиш. Дано само не си чукча-писател...

1. Като купувам някаква стока, имам гаранция. За лаптопите получавам гаранционна карта, която попълвам и давам на клиента. Нямам представа така ли прави Бечев, но така е редно. И любимите ти вериги точно така правят. Гаранцията важи от датата в гаранционната карта и се удостоверява с финансов документ от същата дата. От този момент нататък клиента сам решава при проблем дали ще ми донесе лаптопа на мен или ще го прати в сервиз за съответната марка.

2. За твое сведение, за по-голямата част от марките, при гаранционен дефект, транспорта до сервиза и обратно е безплатен за клиента (и за мен също като клиент на сервиза). Изключение е Стемо сервиз, които са единия от сервизите на HP, Dell и няколко други марки, но те имат сервизна приемка в Троян (точно Бечев) и ако си занесеш там лаптопа, транспорта пак е за сметка на сервиза.

3. Ако нещо стане с лаптопа му и проблема е хардуерен (пояснявам че хардуер е самия лаптоп - клавиатури, дискове, дисплей и т.н.), ако тръгна да сменям повредените неща става следното:

а) ако го отворя невнимателно ще си личи и ако стигне после до сервиз, сервиза ще мрънка, може да обвинят клиента че го е отварял и при по-тежки случаи да му откажат гаранция.

б) това което сменя, трябва ДА СИ ГО КУПЯ и да го подаря на клиента, защото той има гаранция и за него ремонта е безплатен.

в) освен да си го купя, понякога трябва да му платя и доставката защото невинаги мога да го комбинирам с нещо друго... Т.е. сумата набъбва с още едни пари.

Следователно, ако дефекта е хардуерен и е лаптопа все още е в гаранция, трябва да съм най-големия глупак (по-голям и от теб) за да тръгна да го ремонтирам за своя сметка. Клиента ми носи лаптопа с гаранционната карта, преглеждам го, казвам че проблема е хардуерен и се разбираме кой ще се разправя със сервиза - аз или клиента.

Както се казва, то малко трябва, ама навреме да ти дойде. Ама то това мисленето не е като писането на глупости по форумите...

По ред причини!!!

Анонимен каза...

Глупостите ги пишеш ти в точки и подточки,още повече се убеждавам,че заради дървени философи като теб ще си харча парите извън Троян. Като гледам все повече хора го правят. Хайде бъди жив и здрав,аз няма да те обиждам,просто спирам да пиша в тази тема:)

Анонимен каза...

24-ти това са пълни глупости.
Няма какво да се разбирам с теб дали аз или със сервиза.
Аз ти го нося на теб, а ти се оправяй както си искаш.
Аз искам до 30-я ден да си получа обратно лаптопа или каквото съм оставил РЕМОНТИРАНО, т.е с отстранен дефект за който съм те уведомил.
Ако искам да се занимавам със сервиза, което ми е неизгодно поради куп причини ще трябва да плащам 2 куриерски. Пак казвам, че това ми е неизгодно и затова направо си ти го нося на теб и не се занимавам повече с главоболия.
Друг е въпроса, че е много вероятно да ми затрият всичко по харда и те разбира се не носят отговорност.

Анонимен каза...

Знаете ли едно момче е работило при Бечев и ми каза че те зглобяват лаптопите и коп

Анонимен каза...

Абе, какво философствате всички.... Щом този Бечев продава, значи цените му са адекватни за Троян. Ако спрете да купувате той просто ще ги свали, което явно не прави.
Какво ви е виновен той?!

РеалистЪТ каза...

Има ли някой, на който не му е известно, че магазините"слънце", не са на Бечев. Те са на Маринчо Радевски, драги троянци

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |