Защо мълчаха като путки?!

* Защото в сърцата им се е настанил Рачко Пръдлето, а не луди като Апостола, Ботев и Бенковски...
Взето назаем
Хюсеин Хафъзов размахва пръст от трибуната на Народното събрание
Депутатът Хюсеин Хафъзов заяви от парламентарата трибуна миналия петък, че щял да следва примера на Осман Калъч, Ахмед Давутоглу от село Искра, Нури Адалъ и Ахмед Доган. Прав или не - друг въпрос. Но защо не чухме нито един български политически лидер да заяви, кои са неговите кумири, чии завети той ще следва?! Защо мълчаха като путки?! Отговорът е простичък: защото в сърцата им се е настанил Рачко Пръдлето, а не луди като Апостола, Ботев и Бенковски, за които отрязването на собствената им глава е символ на свобода.
Затова не построихме чиста и свята република.
Няма и да построим...

Огнян Стефанов,
из „Сбъдна се бесилото, а не чистата и святата...”, frognews.bg

22 коментара:

Анонимен каза...

Преди избори българските политици обичат да вадят етнически аргументи и да рушат доверието между религиозните общности. Така е и сега - преди евровота през май. "Свикнали сме. Просто чакаме да минат изборите и всичко ще се оправи!", казват в тази връзка жителите на районите със смесено население, където етническите напрежения се усещат най-силно.

мирослав каза...

като ти гледам заглавието виждам и отговор на въпроса ти...вгледай се и ти....все едно че е огледало!

Анонимен каза...

Поздравления за втория коментар!!!Псевдодемократи и патологични комунисти издават този вестник.Хора лишени от морал и съвест!!!!!!!!

Анонимен каза...

Отговора е лесен: защото са путки, затова мълчат.

Анонимен каза...

Българите не са единни. Затова парламентарно представената етническа партия ДПС която има електорат 10% от цялото население на България е вече 24 години във властта. С обръчите си от фирми, с краденето на пари, с рушветцийския си манталитет, с изцяло турски министерства-пример земеделие и гори, на които при тройната коалиция се говореше на турски. Тази партия е недопустима и по конституция. Наглостта им се показа от глупака Хюсеин Хафъзов. Сега Доган ще го смачка, защото този глупак се изплю от трибуната на народното събрание право в очите на българския народ. А путките сме ние защото търпим депутатите си.

Анонимен каза...

Никой никого няма да мачка,защото това изказване е официална политика на ДПС.Те не се разграничиха от него.За всичко е виновна БСП и дупредавеца Станишев....80-90%от назначенията в администрацията са на ДПС....Верен се оказа лозунга:
,,ГЛАСУВАШ ЗА БСП,ПОЛУЧАВАШ ДПС"

Анонимен каза...

Не обиждайте пу*ката, по която все се захласвате и с гордост 'забърсвате', защото по-добре от нея мълчи увисналият х*й. А такива - с лопата да ги ринеш! ;)

Анонимен каза...

Към 6-ти:
Според мен не "дупепродавеца"(защото не се шиба за пари, а защото му е кеф) , а ДУПЕДАВЕЦА, т.е. съглаен е всеки да го ....

Анонимен каза...

Какви са тези цинизми?
Наричайте женския полов орган с „вагина”.
Но не забравяйте, че
„женската вагина е безспорно е много важен орган, но толкова колкото си мислят жените и толкова, колкото си въобразяват мъжете”.(Джовани Арпини)

Анонимен каза...

На България и трябва една партия като френската - фронт национал.

Анонимен каза...

Генади, тук малко вкус нямаше да бъде излишен....

Анонимен каза...

Ако сега имаше начин отнякъде Левски да стане и види този мазен, рязан и нахален ибрик от снимката още там на място щеше да го погали със сабята и зелката му щеше да се търкулне в народното събрание. Всички които са в народното събрание, тези и предните от 1990г. насам са предатели на националния интерес на България.И което е още по-лошото-никой и никога няма да промени това заради измисления етнически мир с който спекулира ДПС.

Анонимен каза...

Балгарските турци са добри хора,бих казал чеса много работливи за разлика от циганите.
Ние балгарите сме предадене от балгарските политици,те кат неси уважават балгарския народ.
Пенсията е мизерна ниска,здавепозването е в критично зле.Това ли е балгария...

Анонимен каза...

Ех, че грозно! Аз разбирам думите "свобода на словото", но то това е слободия :( Къде е сега админЪТ? А колкото до смисъла на това, което е искал да каже авторът - съгласна!

Анонимен каза...

Престъпната Клика - БСП/ДПС/Атака, лека полека бута страната към Гражданска война. Узурпираха властта с нечувана манипулация, с помощта на Главния Прокурор и най-отвратителната твар раждала се по тези земи - Капута Бареков.В момента се извършва чудовищен геноцид над етническите българи - от една страна - необезпокяваните от еничаря Цветлин Йовчев Амфетаминов, цигански орди, от друга - превръщането на България в турска провинция от Доган и верните му продажни кучета, с активната помощ на Станишевци и Сидеровци - Банда национални предатели, заслужаващи разстрел.А наясно ли сте другари червени еничари, депесарски мекерета и атакистки подлоги, че един ден ще се веете обесени като прани, преди това насрани гащи насред Тракия, Мизия и Добруджа, за назидание на всички бъдещи национални изменници и този ден няма да е далече!......

Анонимен каза...

Генади, това верно ли е, пиле троянско???
Лидерът на троянската организация на ГЕРБ Сашо Данков от 19 февруари е напуснал партията. Това съобщиха за ЛП от младежката структура. Засега той остава безпартиен, е допълнението. До сряда следобeд обаче в сайта на областната организация на ГЕРБ Сашо Данков фигурираше като общински ръководител на партията в Троян. Самият той не бе открит за коментар.Данков изкара цял мандат като заместник на областните управители Николай Нанков, Ваня Събчева, дори на Милко Недялков. Той бе един от хората на Бойко Борисов, който застана против бившия кмет на Троян Минко Акимов, обвинявайки го в конфликт на интереси.

Анонимен каза...

Маринов, загуби ме от много време насам като читател. Влизам по навик в Т21, често само чета заглавията и напускам. Този път ще ти пиша, няма как. Ти тотално си загубил разсъдък! Това заглавие бележи за мен упадъка на едно общество, един вестник, град, държава. Възмутен съм !

Анонимен каза...

Подкрепям 17-ти! Жалко ...

Анонимен каза...

Турска сган прописа във форума,да защитава тоя изрод от снимката.

Анонимен каза...

Путката е нещо прекрасно, какво общо намирате с този олигофрен? На колене пред путлата!!!

Анонимен каза...

И Генади и Админът са еднакви простаци!!! Единият резили учителската гилдия ,другият - журналистическата!

Анонимен каза...

Прибира се 9-годишно момиченце от училище и хваща баща си на къс пас.
-Тате, какво е путка?
Без дори да трепне той започнал да обяснява:
-Нали знаеш какво е вагина? -започнал той с чистата съвест на родител, отдавна обяснил честно и от раз цялата истина за “птичките и пчеличките” .
-Да!
-Значи, с две думи: некултурните хора и простаците наричат вагината с това име. -отсякъл бащата.
Момиченцето смляло мълчешком татковото обяснение и с още не съвсем убеден вид изпраскала втори въпрос:
-Добре де, ами защо тогава тая дума се употребява по адрес на мъже?!
Бащата почти се задавил от изненада.
-А, ти къде го чу това?
-Не съм го чула тате. Прочетох го!
-ПРОЧЕЛА си го?… И къде?
-Как къде? На стената срещу училище някой е написал със спрей “Сергей Станишев е путка!”.
Мъжът се поколебал малко, въздъхнал, представил си Сергей за миг, после прегърнал Дъщеря си и с тиха бащина категоричност отмерил:
-Ми, путка е!!!



Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |