Фермерски пазар на 23 март

* Организаторите се надяват формулата на фермерския пазар (т. е. производители, а не прекупвачи) да гарантира две важни неща – качество на предлаганите стоки и конкурентни цени
Предстоящо Големия пазар
ЗА ПЪРВА ПРОЛЕТ общинското дружество „Общински пазари“ ЕООД и Община Троян организират фермерски пазар. Датата е 23 март, събота, а мястото – основно реконструираният, с подобрена функционалност и изглеждащ фантастично нов Голям пазар (централния/кооперативния пазар на ул. „Георги С. Раковски“). За участие във фермерския пазар са поканени само производители (не прекупвачи) от различни сектори – на млечни продукти, мед, плодове, зеленчуци, разсади и др. И са поканени както местни производители (от Троянско), така и производители от други райони на страната.

ИДЕЯТА на стопаните на Големия пазар – „Общински пазари“ ЕООД, е фермерският пазар да стане традиционен и да се провежда всеки месец. Което, разбира се, ще зависи от интереса както на потребителите/клиентите (жителите и гостите на града ни), така и на производителите, предлагащи своята стока. Като организаторите се надяват формулата на фермерския пазар (т. е. производители, а не прекупвачи) да гарантира две важни неща – качество на предлаганите стоки и конкурентни цени. И обещават – екологично чисти храни и директна среща с производителите в модерна и приветлива обстановка, които очакват посетителите на фермерския пазар на 23 март.

Т21, по информация на Община Троян  

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |