Втори медал за нашата Лора – сребро след бронза

* 19-годишната троянка е вицешампионка в преследването 
 на 10 км и прибави второ отличие към колекцията си от Европейското първенство за младежи в Мадона * Равносметката – три медала за България и два за Троян
Биатлон ЕП2023
Лора Христова с второ отличие от ЕП 2023 за младежи в Мадона, Латвия
НАШАТА Лора Христова продължава да ни радва и да мачка здраво на Европейското първенство по биатлон за младежи в Мадона, Латвия. След бронзовия медал в спринта на 7,5 км вчера (18 февруари), днес, в последния ден на първенството (19 февруари) неотразимата троянка грабна среброто в преследването на 10 км, като остави пред себе си единствено французойката Анел Бонду, която също бе „бронзова“ в спринта. 19-годишната Лора направи страхотно бягане, но трите грешки в стрелбата я лишиха от титлата.Така българската колекция от ЕП в Мадона е от три медала – среброто на Благой Тодев в мъжкото индивидуално бягане на 15 км, и среброто и бронза на Лора при девойките (три медала за България и два за Троян – бел. ред.).

Българската група куфее след среброто на нашето момиче
„БРАВО, Прелестна! Гордостта ни е голяма!“, „Фантастична Лора Христова!“, „Лорката мачка здраво на Европейското“, „Браво, Лорче! Само напред и нагоре“ и други подобни суперлативи четем в коментарите във фейсбук към новината за второто европейско отличие на троянската шампионка. А от нейния профил в мрежата си „копнахме“ снимката, на която цялата българска група куфее след среброто на нашето момиче. И от нас – голямо браво!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |