На плевенчанина му прилошало, новата табела – по-високо

* При ремонта на потрошения вход ще се проектира нова табела, която ще се монтира по-различно с оглед пътната безопасност, уточниха от общинската администрация
Тема с продължение
След удара, 7 януари 2023 г.
75-ГОДИШНИЯТ шофьор от Плевен, който на 7 януари се вряза със своя „Форд“ в голямата табела с надпис „Троян“ на северния вход на града ни (откъм Ловеч, на разклона за с. Калейца) и съсипа нея и един от трите пилона със знамена, е катастрофирал поради здравословни проблеми – прилошало му и изгубил управление (виж „75-годишен плевенчанин с „Форд“ помля входа на Троян“ – бел. ред.). Това поясниха от Община Троян.

ПРИ РЕМОНТА на потрошения вход ще се проектира нова табела, която ще се монтира по-различно (по-високо), уточниха от общинската администрация. Това е в отговор на забележките на граждани, че на досегашното си място табелата ограничава видимостта на излизащите от кръстовището на главния път и е предпоставка за пътно-транспортни произшествия.

Т21 

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |