75-годишен плевенчанин с „Форд“ помля входа на Троян

* От удара пострадаха масивната табела с надпис „Троян“ и пилонът със знамето на ЕС, причините се изясняват, водачът е невредим
Инциденти
След удара, 7 януари 2023 г.
ЧУДЕСНАТА входна табела на северния вход на Троян (откъм Ловеч, на разклона за с. Калейца) – с надписа „Троян“, вечер окъпана в светлини, която стои редом с три пилона със знамената на Троян, България и Европейския съюз и заедно с тях и декоративното зелено „островче“ наоколо от самото си поставяне (през 2018 г.) се превърна в ефектна емблема, знак за добре дошли в града ни и събира очите на наши и гости на фона на величествения Троянския Балкан в далечината – стана жертва на пътно-транспортно произшествие. В ранния следобед в събота, 7 януари, 75-годишен плевенчанин с лек автомобил „Форд“ изгубил управление и се натресъл в табелата, от удара пострадал и пилонът със знамето на ЕС. Водачът е невредим, а по случая е образувано досъдебно производство и причините за инцидента се изясняват, съобщиха от полицията.

При поставянето, м септември 2018 г.
РЕЗУЛТАТЪТ се вижда на снимката, но очакванията на всички са съвсем скоро  композицията на входа на Троян да бъде възстановена в пълния си блясък. Случилото се обаче за пореден път активира един въпрос, който стои от самото начало и намира място в социалните мрежи. Поставящите го твърдят, че табелата ограничава видимостта на излизащите от кръстовището на главния път, което е предпоставка за катастрофи. И настояват при ремонта да се направи нужната корекция.

Т21

 Още по темата: 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |