Божидар Божанов, водач на листата за област Ловеч: „Срещите с хората са най-ценното в кампанията на ДБ“

 ПИ2022   Демократична България

* „За 7 месеца като министър направих толкова, колкото за 12 години при ГЕРБ не беше свършено. Радвам се, че хората виждат и оценяват това“ * „Имах възможност да стигна и до старата къща на прадядо ми в Длъжковската махала“ * Трябват ни повече примери като троянската IT компания „TSD Group“

Божидар Божанов и Свилен Андреев заедно в битката

КАМПАНИЯТА за парламентарните избори навлиза в същинската си част и екипът на „Демократична България“ провежда срещи в цялата област, които не остават незабелязани. Водачът на ловешката листа Божидар Божанов и останалите кандидати са от малцината политици, които почти всеки ден провеждат срещи с хората, за да чуят техните проблеми и да разкажат за решенията, които демократичното обединение предлага.

„РАЗГОВОРИТЕ
ни с хората са по всички теми и за всички ни е ясно, че имаме да решаваме много проблеми, които са се трупали с десетилетия. За 7 месеца като министър направих толкова, колкото за 12 години при ГЕРБ не беше свършено. Радвам се, че хората виждат и оценяват това. Кампанията ни продължа, човек по човек. Имах възможност да стигна и до старата къща на прадядо ми в Длъжковската махала. Изключително ми е приятно да се връщам в къщата, в която съм израснал“, каза Божанов.

Разговори на площада в Троян
Среща и с роднини в Троян
Божидар Божанов пред къщата на прадядо му в махала Длъжковска

КАКТО вече е ясно, бившият министър на електронното управление е наполовина троянец. Листата на „Демократична България“ е и единствената, в която първият и вторият – Свилен Андреев, са пряко свързани с Троян. Андреев беше и народен представител в краткия живот на 46-ото Народно събрание от област Ловеч. Така при спечелване на  депутатско място от „Демократична България“ в Ловеч, ще има поне един троянец депутат.

Среща със симпатизанти в Ловеч
Разходка из Тетевен

„ХОРАТА са изморени от избори и това се забелязва. Ние бяхме тези, които направиха всичко възможно да избегнем предсрочния парламентарен вот, но за съжаление нямахме достатъчна подкрепа от останалите политически сили в парламента. За това и мотото на кампанията ни е „Довери се на разума“. Само разум в действията на политиците могат да ни изкарат от тази политическа криза“, каза Свилен Андреев, познат в цялата област със своите граждански активности, насочени към младите.

Разговор на открито с  IT общността в Троян

ЕДНА от най-интересните срещи дотук е с представители на местната IT компания „TSD Group“ (неин собственик и управител е троянецът Герман Гачевски). Като IT човек, за Божанов е изключително важно да има поглед за развитието на този сектор в провинцията. Бившият министър не скри впечатленията си от това, което местните предприемачи от TSD са успели да постигнат. Трябват ни повече такива примери, убеден е бившият министър.

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |