Свилен Андреев: Трябва и можем да си върнем държавата обратно

* „Често ме питат защо съм се захванал с политика. Отговорът ми винаги е бил един и същ. Защото смятам, че твърде дълго търпяхме държавата да е завладяна“
ПИ2022 Демократична България
ИЗРАСНАХ в периода на прехода. Винаги съм се питал какво ли щеше да е, ако бях израснал в по-нормални времена. Нямам отговор и до днес.

ИЗРАСНАХ във времето, в което правилата се създаваха от мутри, а държавата се управляваше от хора с куфарчета. Не мина много време и докато учих, израствах и работих, тези с куфарчетата вече имаха банки, медии и собствени институции.

ЧЕСТО ме питат защо съм се захванал с политика. Отговорът ми винаги е бил един и същ. Защото смятам, че това продължи твърде дълго, твърде дълго търпяхме държавата да е завладяна. И точно тези, които растяхме в превзетата държава, трябва и можем да си я върнем обратно.

Довери се на разума!
 
Свилен Андреев, 
кандидат за депутат от „Демократична България“, 
втори в листата за област Ловеч  
 
С номер 25 и преференция 102 за 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |