Отвори новият сервиз „Миховски Авто“

* Автосервиз от висок клас, какъвто досега нямаше не само в Троян, но и в цялата Ловешка област * Собственикът Иван Миховски: „Покрай изграждането на сервиза разбрах какво означава думата приятелство“
 * Сред гостите – голяма група депутати и активисти от ГЕРБ
Премиера
Най-важните хора – Кристияна и Никола, прерязаха лентата
МНОГО тържествено и стилно в неделя, 15 май, бе открит новият автосервиз „Миховски Авто“ в Троян, собственост на доскорошния депутат от ГЕРБ инж. Иван Миховски и семейството му. Изключително модерен и изпипан до най-дребния детайл, даващ възможност за комплексно обслужване на автомобила – диагностика, сервиз, технически преглед, застраховка, продажба на авточасти и аксесоари, автомивка; оборудван от водещите фирми „Емвеко“ и „Керхер“, сертифициран към групата „Bosch Service“ – автосервиз от висок клас, какъвто до този момент нямаше не само в Троян, но и в цялата Ловешка област. Новият сервиз, по-точно автоцентър, се намира в началото на Търговския парк (ритейла), до мястото, където бе старата му сграда – удобно и комуникативно, „връзващо“ се отлично с търговските обекти наоколо и близката бензиностанция.

Сред гостите от ГЕРБ – Цвета Караянчева, Николай Нанков, Асим Адемов, д-р Даниела Дариткова
Собственикът посреща съветниците Ангел Балев и Николай Тодоров
Пристига Влади Въргала
СРЕД ГОСТИТЕ на откриването бе голяма група парламентаристи и активисти от ГЕРБ – Цвета Караянчева, д-р Даниела Дариткова, Светлана Ангелова, Николай Нанков, който бе наречен от собственика „повече от брат“, евродепутатът Асим Адемов. Знакови фигури от бизнеса и обществения живот на града ни, сред тях – председателят на Общинския съвет инж. Петко Пенков, общинските съветници Михаела Димовска, Николай Тодоров, Ангел Балев, Владислав Кардашимов, Лальо Драголов, секретарят на Община Троян Цветелина Калчева, бившият градоначалник инж. Дилян Енкин, бившият зам.-кмет Стефко Луканов, собственикът на Търговския парк Младен Мондешки, бизнесмените Радослав Чолаков-Роко, Красимир Христов, Красимир Батолов и др., партньори от страната, приятели, медии. Забелязахме и едно добре познато лице от шоу бизнеса – Влади Въргала, пристигнал с мотор и в пълна рокерска екипировка.

ЧЕСТТА на прережат лентата пък се падна на най-важните хора – Кристияна и Никола, щерката и синът на собственика Иван Миховски. Водосветът бе отслужен от отец Калин, а стил и настроение на събитието придадоха великолепните изпълнения на красавиците от трио „Сопрано“ от Пловдив. Изисканият коктейл бе подготвен от момичетата и момчетата от професионалната паралелка по туризъм на троянското СУ „Васил Левски“. Сред подаръците пък се открои една голяма икона, копие на прсв. Богородица Троеручица от Троянския манастир.

Словото на собственика инж. Иван Миховски, до него е семейството му
Най-ценният подарък
МНОГО лична и емоционална бе речта на собственика Иван Миховски. „Покрай изграждането на сервиза разбрах какво означава думата приятелство. Разбрах какво е да има хора, които може да не си чувал и виждал с месеци, и точно когато се нуждаеш от тяхната подкрепа, те застават плътно зад гърба ти. Разбрах, че думата власт и думата пари са нищо пред приятелството“, бяха първите му думи. После благодари на „баща ми, чийто занаят наследих, на майка ми, която винаги ми е била една голяма опора, каквото и да й е струвало, не на последно място – на моята прекрасна съпруга, която и аз не знам как ме търпи“.

Гледка от сервиз „Миховски Авто“
Гледка от сервиз „Миховски Авто“
Трио „Сопрано“ с наздравица за „Миховски Авто“
ПРИПОМНЕНО бе и началото – далечната вече 2004 г., когато Иван и съпругата му Даниела берат ягоди в Англия, но решават да се върнат и да инвестират неголямата спестена сума в собствен бизнес. Има предложение да вземат два павилиона за зеленчуци в новия пазар в жк „Лъгът“, но решението е различно – защото „не е нормално да си наследник на един от добрите елтехници в града и да продаваш зарзават“. Така, с подкрепата на фамилията и двама съдружници, се появява първият сервиз в помещение под наем, после първият в собствено помещение, за да се стигне до днешния „Миховски Авто“ също в собствена сграда. Но пътят не е лек: „Имахме нещастието да се сблъскаме с един от големите български олигарси (явно се визираше бившият собственик на „Елпром Троян“ Николай Банев – бел. ред.). Няма да споделям какво преживяхме със семейството ми тогава“. Г-н Миховски обърна специално внимание на екипа на сервиза: „Радвам се, че през годините нашият екип стана едно сплотено семейство. При нас никога не е имало разделение кой е шеф и кой изпълнител. Винаги сме били един отбор, който е умеел така да си разпределя задачите, че да се справяме по възможно най-добрия начин“. И от нас – успех!

Т21

1 Коментара:

r3d33ms каза...

Работа,работа,работа!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |