Шефът на Германо-българската камара гостува в Троян

* Д-р Митко Василев проведе работна среща с кмета Донка Михайлова, обсъдена бе възможността за посещение на германска бизнес делегация * Заявен интерес към Баните в Шипково
Връзки
ГЛАВНИЯТ управител на Германо-българската индустриално търговска камара (ГБИТК) д-р Митко Василев гостува в Троян и се срещна с кмета Донка Михайлова (5 май). „В работната среща двамата обсъдиха актуални теми от региона и възможностите за бъдещо сътрудничество“, бе коментарът във фейсбук страницата на ГБИТК.

Г-ЖА МИХАЙЛОВА, пак във фейсбук, даде повече информация: „Проведохме разговор за състоянието на местната икономика, за перспективите и за предизвикателствата в усложнената международна обстановка. Обсъдихме възможностите за посещение на германска бизнес делегация в Троян и за рекламиране на троянската икономика в Германия. Г-н Василев прояви специален интерес към потенциала на минералните води в общината и към развитието на конкретни фирми, които познава от предни свои посещения тук. Особено внимание в разговора ни отделихме на възможностите за търсене на немски инвеститори за балнеологичния комплекс в Шипково и възможностите за привличане на немски граждани за ползването на балнеологични услуги след евентуални инвестиции там“.

ВЪЗМОЖНО ли е от тази трънка да изскочи заек? Със сигурност, тъй като ГБИТК е значима структура – първият и основен партньор на представителите на германската икономика в България, а основната й цел е да подкрепя сътрудничеството между германски и български фирми и институции. И в тази връзка организира търсене на делови партньори, бизнес срещи, кооперационни борси, делови пътувания, конференции, информационни форуми, тематични проекти.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |