Два трупа в Райковското, на кого са?

* „Категорични сме, че не става дума за убийство“, коментира говорителката на ОД на МВР – Ловеч * Според местни хора двамата мъртъвци са близки роднини на известната столична журналистка
Анна Заркова
Крими
МИНАЛАТА седмица, 2-6 май, жители на живописната махала Райковска над Троян станали свидетели на страховита гледка – двете кучета на тамошния фермер Найден Райковски-Кавала разнасяли човешки части. Веднага бил подаден сигнал в Районното управление на МВР - Троян и в една от вилите в махалата полицаите открили два полуразложени трупа, на мъж и жена, явно престоели доста дълго време.

ПРИ НАПРАВЕНАТА съдебно-медицинска експертиза не били установени следи от насилие. „Категорични сме, че не става дума за убийство“, коментира за Т21 говорителката на Областната дирекция на МВР – Ловеч Габриела Тодорова. Казаното бе потвърдено и от друг полицейски източник. По случая е образувано досъдебно производство, като основната версия на полицията е, че най-вероятно смъртта е настъпила поради измръзване. Информацията ни, че вилата е ограбена, не бе отречена.

ЗА ДВАМАТА мъртъвци се знае, че не са троянци, предполага се, че имат някаква връзка с Шумен. Заселили се преди повече от година в мах. Райковска и живеели почти отшелнически и в доловима оскъдица. Движели се на разстояние един от друг и мъжът винаги бил облечен в дълъг шлифер, говорело се, че бил бивш полицай.

ОТ НАШИ източници обаче научихме любопитна подробност, която нито бе потвърдена, нито отречена от полицията – че мъртъвците са майката и братът на известната столична журналистка Анна Заркова и съответно баба и чичо на депутата от БСП Крум Зарков. Двамата наистина живеели усамотено и по всяка вероятност не поддържали връзка с именитите си роднини. От месеци се изгубили, а събитията от миналата седмица разбулили загадката с изчезването им.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |