„Най-добър млад шофьор на България“, 2022 г.

* Първият кръг продължава до 1 май и желаещите могат да се регистрират за участие онлайн на сайта www.mladshofior.bg
Кампания
В ХОД е петото издание на кампанията „Най-добър млад шофьор на България“, организирана от Съюза на българските автомобилисти (СБА). Първият кръг на кампанията продължава до 1 май и желаещите могат да се регистрират за участие онлайн на сайта www.mladshofior.bg чрез решаването на тест от 20 въпроса, свързани с шофирането и пътната безопасност. 20-те участници, справили се най-добре с теста, ще участват във финалния практически кръг на 28 май в София. Голямата награда в тазгодишното издание на кампанията ще бъдат ваучери на стойност 6000 лв. за гориво, а за всички финалисти ще има материални награди.

„НАЙ-ДОБЪР млад шофьор на България е нашето предизвикателство към водачите на възраст до 26 години. С него ние ги призоваваме да се включат и да докажат, че много от младите шофьори у нас са способни и знаещи, обратно на масово наложеното мнение в по-възрастните водачи. В предходните издания се включиха над 15 000 млади шофьори и сме щастливи, че кампанията „Най-добър млад шофьор на България“ бързо се превръща в една добре работеща обща кауза“, заяви председателят на СБА. инж. Емил Панчев.

Т21, по информация на СБА

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |