От понеделник – всички ученици в клас

* Действието на заповедта за дистанционното обучение в 5.-12. клас приключва в 00:00 ч. на 21 февруари * Учебната седмица започва със задължително тестване на всички ученици

Важно!
 
ОТ ПОНЕДЕЛНИК,  21 февруари, приключва действието на Заповед № РД-01-29 от 3 февруари на Регионалната здравна инспекция (РЗИ), с която бе въведено дистанционно обучение на учениците от средния и горния курс, 5.-12. клас, и те се връщат в клас. Действието на заповедта, валидна за цялата Ловешка област, не е продължено заради очерталата се тенденция на спад на заболеваемостта от коронавирус в района. За учениците от началния курс, 1.-4. клас, няма промяна – те продължават присъственото си обучение.

ПРИСЪСТВЕНОТО обучение ще започва с тестване на всички ученици, като организацията за това е създадена от училищните ръководства и разписана от училищните директори съгласно Насоките за обучение и действия в условията на извънредна епидемична обстановка в училищата, утвърдени със заповед на образователния министър. Тестването ще е веднъж седмично, всеки понеделник. Превозът на  учениците, които учат в Троян и пътуват от и за селата в общината, ще се осъществява по обичайната общинска транспортна схема.
 

1 Коментара:

Z@Q каза...

Поне да се научите да четете, тъпотията ви е по рождение вече!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |