Още злато за троянския Хлебозавод

* „Любимите ви безглутенови Старопланински крекери станаха златни! Честито да ни е!“
Булпек 2021
Златен медал за Старопланински крекери на троянския Хлебозавод
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО атрактивен – следващ визията на двете Хлебоизкусителници, фирмените магазини в Троян и София – бе щандът на троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД) на Булпек 2021, най-престижното изложение за хляб, хлебни и сладкарски изделия в страната, което тази година се състоя от 29 септември до 2 октомври в Интер Експо Център (София). А ефектната и изключително изискана визия бе в пълен синхрон с предлаганата продукция.

Троянският щанд на Булпек 2021
И НЕ БЕ НИКАКВА изненада, че още през първия ден троянският производител завоюва златен медал – за иновативния си продукт Старопланински крекери, който стана хит на пазара и се радва на голямо търсене и харесване. „Любимите ви безглутенови Старопланински крекери станаха златни! Честито да ни е!“, коментираха във фейсбук без да крият радостта си троянските хлебозаводци. И от нас – честито!

Т21

Бележка на редактора

Моята „крекерска“ история


Ще си позволя да разкажа една лична „крекерска“ история. Открих хлебозаводските Старопланински крекери в Хлебоизкусителницата в Троян преди няколко месеца и им станах страхотен фен, редовно си купуваме вкъщи, а задължително, когато ни идват гости. Преди дни в София ги нахвалихме на наши приятели, те пък имаха чудесно италианско вино и решихме, че троянските крекери ще са правилното мезе. Да, но приятелите ни живеят на „Янко Сакъзов“ и разходката до софийската Хлебоизкусителница (на малката уличка зад Мавзолея на Батенберг, пряка на „Шишман“) ни се видя длъжка и се отказахме от крекерите. Влязохме в един близък бутиков магазин за вино да си изберем друго качествено мезе; и знаете ли какво си взехме – Старопланински крекери. Оказа се, че този страхотен продукт на троянския Хлебозавод е влязъл в менюто на въпросния изискан столичен винен магазин. Пихме италианско вино с троянски крекери и съчетанието беше чудесно. Приятелите ще потвърдят. Бяхме много доволни, че и мъничко горди. Това е положението!

Генадий Маринов


Още по темата:

1 Коментара:

Z@Q каза...

Злато ли, с тази пакетирана химия и пиринч е много!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |