Троянецът Господин Йовчев е новият оперативен шеф на бТВ Медия Груп

* 38-годишният юрист е първенец на випуска си в Софийския университет, син е на известното троянско учителско семейство Румяна и Борис Йовчеви * Постъпва в бТВ Медия Груп през 2014-та и до този момент бе изпълнителен директор
Троянска слава
Господин Йовчев, главен оперативен директор на бТВ Медия Груп
ПОРЕДЕН голям професионален успех на наш млад земляк, троянец. От днес, 17 май, 38-годишният юрист Господин Йовчев е главен оперативен директор на бТВ Медия Груп, третия най-висок управленски пост в медийната група, собственик на най-гледаната телевизия у нас, след президента Любош Йетмар и главния изпълнителен директор Мартин Швехлак. Казваме пореден успех, тъй като преди броени дни друг наш съгражданин от същото поколение – 40-годишният медик проф. д-р Добромир Димитров, бе избран за ректор на Медицинския университет в Плевен (виж „Троянец е новият ректор на Медицинския университет в Плевен“ – бел. ред.).

ГОСПОДИН ЙОВЧЕВ се присъединява към бТВ Медия Груп през 2014 г., когато печели конкурс и оглавява правния отдел. През 2017 г. става изпълнителен директор на групата и е избран в Борда на директорите, съвместява и поста на управител на дъщерната радиостанция „Си Джей“. А сегашното повишение е логично развитие на професионалната му и управленска кариера.

НОВИЯТ главен оперативен директор на бТВ Медия Груп е роден в Троян през 1983 г. Завършва Троянската гимназия (СУ „Васил Левски“), след което записва право в Софийския университет и е първенец на випуска. Впоследствие завършва втора магистратура – бизнес администрация в УНСС, и специализира мениджмънт в Англия. Първата му работа е в телекомуникационната компания М-tel, където е поканен веднага след университета.

ГОСПОДИН ЙОВЧЕВ е от известно учителско семейство. Майка му Румяна Йовчева е дългогодишен учител, а баща му Борис Йовчев - дългогодишен директор, в троянското НУ „Св. св. Кирил и Методий“, от което тръгва троянското гимназиално образование и миналата година чества 100-годишен юбилей. Кръстен е на дядо си Господин (Гунчо) Йовчев, строителен техник и име в своя бранш.

Мама, татко и аз - Господин, Румяна и Борис Йовчеви, на семейно парти в Троян
„ОПРЕДЕЛЕНО казвам, че се гордея със сина си, и не се хваля. Защото той постигна всичко с много труд и изключителна упоритост, а сега продължава да учи, да чете и да се развива професионално“, сподели ни г-н Йовчев старши, с когото се свързахме по телефона за допълнителна информация и да му честитим успеха на сина. И от нас – поздравления, г-н Йовчев младши, и пълен напред!  

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |