Десант от Мастършеф при Диана в „Бакхус“

* Петима от кулинарното риалити  – Файчето, Анна, Петя, Виолина и Куин, гостуваха на колежката си в хотела й в Шипково * „Благодарим за гостоприемството и уникално вкусната храна!“
На гости
Гостите пристигат в „Бакхус“, отляво – Файчето, Виолина, Куин, Петя, Диана и Анна, 26 юни
Диана Бояджиева в Мастършеф 2020
ЧАСТ от класния тим на участниците в тазгодишния MasterChef (Мастършеф) България 2020 – обичаното и рейтингово кулинарно риалити по БТВ, което ще продължи през м. септември, гостуваха на своя човек Диана Бояджиева и нейния хотел „Бакхус“ в курортното с. Шипково, Троянско. Нашенката Диана, която всъщност е тракийка (от Харманли), но преди двайсетина и повече години се заселва в Троянско, вдига хотела си и вече си е натурализирана троянка. Тя (Диана) също бе сред участниците в Мастършеф 2020, но макар да си тръгна по-рано – не остана незабелязана и впечатли и с готвенето си, и с темперамента си, и с „цапнатостта“ в устата, съсипало от смях и удоволствие и участниците, и журиращото трио (шеф Силвена Роу, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев).

Диана: „Питката ми ги разби
Лятната салата „Бакхус“ също имаше успех
ПЕТИМА бяха гостите на Диана, кулинарствали и купонясвали цели два дни (26-27 юни) в чудесния „Бакхус“ насред великолепието на Троянския Балкан. Кои бяха те? Започваме с мъжката част, тъй като тя бе в малцинство – музикалният продуцент, авантюрист моторист с древни еврейски корени и търсач на кулинарни и други приключения Николай Маджаров-Файчето. И с заедно с него кулинарните феи: русенката Виолина Маринова, завършила право, но предпочела семейството, семейния бизнес и разбира се – кулинарията; кулинарният блогър Петя Карабойчева от Панагюрище, мечтаеща за собствен ресторант, в който ще работи „само с мъже“; чирпанлийката Анна Стефанова, печелила освен овации в кухнята и титлата „Мисис България Европа“; виетнамското момиче, избрало България – Куин Чан, влязла в кухнята на Мастършеф със „златната престилка“ на кулинарния самурай шеф Михалчев.

„БЕШЕ много яко, прекарахме си чудесно“, сподели за Т21 Диана. Разбира се, зададохме й и неизбежния въпрос кой е готвил за този кулинарен ВИП отбор, отговорът: „Само аз, но мисля, че не се изложих, а питката ми ги разби“. Че е така свидетелства възторженият коментар на Анна във фейсбук: „Благодарим за гостоприемството и уникално вкусната храна!“. Нямаше как да не зададем и другия задължителен въпрос – очаква ли се тук да гостуват и „тримата велики“ от журито на Мастършеф. „Няма да кажа не, но нека остане изненада кога ще е, ще се чуем“, бе отговорът с усмивка на стопанката на „Бакхус“.

Мастършефският купон в Троянския Балкан – два дни яли, пили и се веселили, 27 юни
ЗАРАДИ вродената си деликатност не попитахме Диана кой трябва да спечели Мастършеф 2020 – виждаше се, че троянската тракийка обича всички (участници) и че за нея големият победител е самото шоу. Не питахме и какви са били питиета на петимата гости – щом си в „Бакхус“, няма как да не пиеш вино, но пък да си в Троянско и да не опиташ величествената троянска сливова, би било непростим пропуск, освен невъзпитано, тъй че отговорът е ясен.

Т21

1 Коментара:

Z@Q каза...

За тази плескуда на снимката ли иде реч, като говориш за "разбиване"?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |