„Елеганс Мебел“ представи резултатите от реализиран европроект

* Кметът Михайлова: „Поздравих собственика Тони Радулов и сина му Христо Радулов за проекта, чрез който са закупени едни от най-производителните машини в бранша“
Отличници
Във фирмата – управителят Тони Радулов разговаря с кмета Донка Михайлова
„СЛЕД КАТО всички изживяхме тежко последните месеци, като че ли бавно тръгваме нагоре. 42 инвестиционни проекти са подадени в общината от началото на годината, срещу 56 за същия период през предходната година. Бавно се доближаваме до темпото, с което обичайно вървим. Хубаво е, че не малко хора мислят за развитие и в тази трудна ситуация, а ние като Община пренаредихме целите и задачите си. Различен подход за подкрепа избрахме за отделните сектори – за производството, за занаятчиите, за туристическия бранш. Предстои кампания за безплатни консултации при обявяване на проекти по националната програма за подкрепа на средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията. Готвим поредица от мерки за привличане на туристи в подкрепа на туристическия бизнес, занаятчиите и търговците“, написа в профила си във фейсбук кметът Донка Михайлова (10 юни). А конкретният повод бе представените ден по-рано пред резултати от реализиран европейски проект на известната троянска мебелна фирма „Елеганс Мебел“ ЕООД. „В този труден период за бизнеса окуражаващите примери са важни. Поздравих собственика Тони Радулов и сина му Христо Радулов за проекта, чрез който са закупени едни от най-производителните машини в бранша за града ни“, коментира градоначалникът.

Баща и син Радулови при представянето на резултатите от проекта, 10 юни 2020 г.
И ДВЕ ДУМИ за фирмата. „Елеганс Мебел“ ЕООД произвежда мебели от масивна дървесина – чам, бук, липа, ясен, череша, дъб. Основната производствена база се намира в троянския квартал „Ливадето“, на метри от входната табела на града, и е разположена на площ от 20 хил. кв. м (от тях 3300 кв. м производствени помещения и 2000 кв. м складове). Производствените мощности са построени през 2013 г., а през 2017 г. започва сериозен процес на технологично обновяване. В производството и управлението са заети 50 души. „Ние знаем! Ние можем!“, е девизът на фирмата и на нейния собственик и управител г-н Радулов.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |