Първомайсторът на Троян празнува!

* Наздраве, Кольо! Да си ни жив и здрав
 още (х)иляда години!
ЧРД!
Кольо в ателието си със своите герои Дочо, Цочо и Минко, сн. Ралица Йовкова
ЕДИН голям творец и още по-голям човек – първомайсторът грънчар Кольо Йовков, днес, 4 април, има ЧРД и прави (младежките) 72! Хубав повод да поздравим един човек, който ни дава самочувствие и наслада, че и ний сме оттук, че сме троянци, че сме заедно. И да се усмихнем в намръщеното ни коронавирусно време. Наздраве, Кольо! Да си ни жив и здрав още (х)иляда години! За радост на всички ни – твоите хора (Мая, щерките, внучките и другите), приятелите, колегите, учениците. И на цял Троян, който те обича заслужено, това, че ти връчи званието „Почетен гражданин на Троян“, е само мъничък знак. Пак наздраве, приятелю! Амин!

Екипът на Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |