От МВР: „Пунто“-то е бягало, водачът без книжка

* 31-годишният водач е от Карлово, пробата му за алкохол и наркотици е отрицателна, съставени са му два акта по ЗДВП
Тема с продължение
ПОЛУЧИХМЕ разяснения от полицията (в официално прессъобщение от Областната дирекция на МВР - Ловеч) за катастрофата преди прелеза на Кози вир на ул. „Акад. Ангел Балевски“ в Троян в ранния следобед на 19 февруари. Оказва се, че потрошеният „Фиат Пунто“ с пловдивска регистрация, който се заби в мантинелата, е бягал от полицията. Малко преди инцидента лекият автомобил е засечен от полицейски патрул да нарушава знак В2 и да навлиза в забраненото по ул. „Ген. Карцов“. При подадения със стоп палка сигнал (в 13:18 ч.) шофьорът не се е подчинил и отпрашил в посока центъра на града, а малко по-късно е катастрофирал на ул. „Акад. Ангел Балевски“.

ПРИ СПРАВКА в регистрите на МВР се оказало, че 31-годишният водач, жител на Карлово, е с отнето свидетелство за управление на МПС. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Съставени са му два акта за нарушение на Закона за движение по пътищата (ЗДВП). Според полицейската информация водачът е бил сам и не е пострадал. Припомняме – „Пунто“-то първо се удря в срещуположната мантинела, после „отскача“, забива се в другата мантинела и спира напряко на пътя; а късметът е, че точно в този момент няма насрещни автомобили, което е можело сериозно да усложни ситуацията.

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Дедо Спас каза...

Браво Троян 21, вече сте одобрени за престижната награда "ПолЮцър". Скоро ще ви потърсят от FIAT, да им обясните как точно е бягало Пунтото - бързо или бавно, напреки или възнак. Може и Мъск да ви звънне, неговите "тесли" още се блъскат по магистралите, но не могат да избягат.
Език мой роден...

NIK каза...

Нали бяхте говорили с пасажерката , сега пък бил сам?!?

Djigata каза...

И без пасажер дясната възглавница е отворена?!? Не разбирам много но доколкото знам ако няма пасажер не се отваря.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |