„Пунто“ се заби в мантинелата преди прелеза на Кози вир

* Лекото возило е потрошено, късмет е, че не е имало насрещни автомобили, шофьорът и спътницата му не са пострадали
Сблъсъци
КАТАСТРОФА на метри от жп прелеза на Кози вир в Троян (по пътя към с. Орешак) в ранния следобед днес, 19 февруари, около 14:00 ч., по чудо се размина без пострадали и единствено с материални щети. „Фиат Пунто“с пловдивска регистрация, движещ се в посока от града към Орешак, изгубил управление, ударил се в срещуположната мантинела, от удара „отскочил“ и се забил в другата мантинела. Големият късмет в случая е, че точно в този момент в иначе твърде натоварения участък не е имало насрещно движещи се автомобили. „Пунто“-то е натрошено и отива за скрап, а водачът и съпругата му са невредими, семейството живее в Троян.

„СТАНА за части от секундата, колата се хлъзна и изгуби управление“, коментира пред Т21 пасажерката.  Заради разлятото по пътя масло се наложило екип на Пожарната в Троян скоростно да обезопасява участъка. Причините за катастрофата ще се изясняват допълнително, очакваме повече информация от пресцентъра на МВР.

Т21

3 коментара:

Djigata каза...

Може би е спазвал ограничението на скоростта? Или е от "безсмъртните" които не спират на знака "стоп" откъм Орешак?

Троенец каза...

Семейство с жена ,деца и две баби е имало в колата-дрън,дрън!А наркотици и поркане няма?

Unknown каза...

Доколкото разбрах - патрулка го е гонила.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |