Да изчистим Къпинчо заедно!

* Сборният пункт е градинката до Художественото училище – събота, 16 ноември, 10:00 ч. * Акцията е доброволческа, подробностите – във фейсбук групата „Троянците
Акция „Сливи за смет“ 16 ноември
НА 16 НОЕМВРИ, събота ще се проведе доброволческа акция за почистване на Къпинчо – естественият троянски парк, който макар и удобен, обичан, красив, е потънал в боклуци и занемара. Сборният пункт е в градинката до Художественото училище (НУПИ „Проф. Венко Колев“), началният час – 10:00 ч.

Искра Петрова
ИНИЦИАТОРИ и организатори на „Сливи за смет“ са група троянски доброволци начело с Искра Петрова, основали за тази и други подобни каузи фейсбук групата „Троянците“. Община Троян също е заявила подкрепа, а общинското предприятие по чистотата „Комунални услуги - Троян“ ще осигури чували и извозването на събрания боклук.

„ДА ПАЗИМ природата чиста, защото въздухът, водата и почвата са нашата майка Природа и това е, което можем да оставим за бъдещето. Виждаме какви природни катаклизми има в днешно време в цял свят следствие от замърсяването на околната среда. Това е, което ние можем да направим заедно и да започнем от някъде!“,  призовават организаторите. И уточняват, че всички да добре дошли, като децата под 14-годишна възраст трябва да са с придружител, а подробностите за акцията ще се качват в групата „Троянците“.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |