Betenemy: Бонуси от букмейкъри, които ще ви заинтригуват

 * Ако се интересувате от бонусите за спортни залагания, но не искате да прекарате половината си време онлайн в ровене из букмейкърските платформи, задължително трябва да посетите Betenemy
Спортни залози
АКО СТЕ фен на риска и обичате спорта, то най-вероятно спортните залози са не са нещо ново за вас. Залаганията на футбол, баскетбол, тенис и т. н. са един от основните раздели във всеки един букмейкърски сайт.

ОГРОМНОТО количество на букмейкърите у нас от една страна е нещо хубаво. По този начин конкурентните фирми се състезават за вниманието на потребителите и радват любителите на хазарта с непрестанни оферти и бонуси. От друга страна е почти невъзможно човек да влиза ежедневно във всяко едно приложение за залози да по проверява техните промоции.

АКО СЕ интересувате от бонусите за спортни залагания, но не искате да прекарате половината си време онлайн в ровене из букмейкърските платформи, задължително трябва да посетите Betenemy. Сайтът е създаден с цел професионално изготвяне на ревюта и сравнения на водещите приложения за хазарт. Вътре могат да се намери и лист с бонуси на водещите букмейкъри у нас.

BETENEMY разполага с ревюта на десетки платформи, но в тази статия ще се спрем единствено на спортните бонуси на Bet365, Winbet, Efbet и bwin.

BET365 е един от най-утвърдените спортни букмейкъри в страната. Компанията е чуждестранна, но поддържа интерфейс на Български и разполага със сертификат от ДКХ. И като във всяка голяма онлайн платформа с развлекателна цел, и тук потребителите могат да се възползват от ежемесечни бонуси и оферти, свързани с предлаганите хазартни игри.

ЕДНО ОТ най-интересните предложения на Bet365 e стартовия спортен бонус. Промоцията можете да намерите под името бет365 бонус от Betenemy и е на стойност до сто кредита. В самия сайт условията за взимане са описани подробно, но въпреки това в тази статия ще ви обясним накратко как става това.

КРЕДИТИТЕ за залози са подарък от букмейкъра и са на стойност, равна на първото вложение на потребителя, който се взима еднократно. Тоест, ако вкарате сто лева в сметката си, ще получите сто кредита. При игра Bet 365 автоматично изкарва на екрана опция за залози с кредити. Печалбата от кредитите може да се изтегли само след като стойността им е изиграна в мачове с определен коефициент. За повече информация посетете линка по-горе.

ДРУГИ интересни предложения за бонуси и оферти, за които можете да прочетете в Betenemy, са тези на Winbet, Efbet и bwin. Winbet дава 200% бонус върху първоначалния влог на всеки, който се регистрира за първи път в сайта. На практика компанията утроява вашата сума, като вложението ви може да е на стойност до 100 лева. Така вие стартирате играта си с 300 лева, но можете да ги изтеглите само ако изиграете сума на стойност поне шест пъти над първия ви влог и добавения към него бонус.

EFBET предлага на новите играчи паричен бонус в размер на 100% от първото им вложение, като можете да депозирате до 200 лева. Парите могат да се изтеглят веднага след като направите превъртащи залози на стойност 3 пъти влога и три пъти бонус сумата.

BWIN също предоставя на новите си потребители 100% бонус, като максималната сума за депозит е 222 лв. Сумата може да се изтегли след като играчът направи залози на стойност 7 пъти първоначалното вложение плюс бонуса.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |