Всичко това са неистини, не желая моето име да бъде използвано в предизборната кампания

* Александър Петров: „Предоставям решение от РДНСК - Северозападен район, където е даден отговор на всичко,
 написано в статията на г-н Христов“
Право на отговор
Александър Петров

В предизвикалия много шум материал „Само усещане за корупция ли?“, публикуван в сайта на Т21 на 21 октомври, бе замесено името на предприемача Александър Петров, собственик на производствена фирма в с. Добродан, община Троян. Твърдеше се, че подобрения и преустройства, извършени от Александър Данчев Петров, са незаконни и подлежат  на премахване по реда на чл. 225а от ЗУТ „за което е съставен констативен акт № 12/04.12.2017 за премахване на строежа“.  Днес, 22 октомври, получихме отговор опровержение от г-н Петров, аргументиран с документи. Т21

НА 21 ОКТОМВРИ 2019 Г. в статията „Само усещане за корупция ли?”, публикувана с гриф „Местни избори 2019”, е споменато моето име от г-н Красимир Христов. Като се твърди, че съм извършил нарушения, прикривани от общинската администрация в Троян и лично от кмета Донка Михайлова. Всичко това са неистини и не желая моето име да бъде използвано в предизборната кампания, както и да бъдат използвани имена на хора, които нямат нищо общо с поставените „проблеми”.

Заключителната част от протокола на РДНСК - Северозападен район, 12 април 2019 г.;
 факсимиле на целия протокол вижте по-долу – кликни за уголемяване

ПРЕДОСТАВЯМ РЕШЕНИЕ от Регионална дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) - Северозападен район, където е даден отговор на всичко, написано в статията на г-н Христов, която сте публикували.

22 октомври, с. Добродан
С уважение: Александър Петров

Факсимиле от от протокола на РДНСК - Северозападен район



0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |