Най-младият зъболекар в общината Бонка Миховска ще работи за по-добра социална среда

Местни избори 2019
д-р Бонка Миховска, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Казвам се Бонка Миховска. На 28 години съм, неомъжена, родена съм в Троян. Завърших с отличие Езиковата гимназия „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч, а висшето си образование получих в Медицинския университет - София, специалност „Дентална медицина“. От три години живея постоянно в Троян и имам собствена практика. Стремя се непрекъснато към личностно и професионално развитие и усъвършенстване. В момента съм най-младият лекар по дентална медицина в нашата община.

Кандидатирам се за общински съветник с ясното съзнание за голямата отговорност, която поемем. Искам родния ми град да бъде място, в което младите хора да бъдат щастливи, да отглеждат децата си, да имат работа и време за забавления. Ще работя за по-добра социална политика на Общината, по-качествено здравеопазване и по-високи доходи за хората.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

2 коментара:

Троенец каза...

Като чувам какви викове от болка се чуват в коридора пред кабинета ѝ,как да гласувам....

Троенец каза...

Г-це няма значение какво си дала за да си в предна позиция,но сега вече ще се ожениш,няма как!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |