Минко Акимов: Богатият ми опит може да бъде полезен за всички

Местни избори 2019
Минко Акимов, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Женен, с едно дете, по професия юрист. Бил съм началник на полицията и кмет на община Троян, председател и зам.-председател на Общинския съвет. Успехите, които съм постигнал, са в борбата с престъпността и охраната на обществения ред, изграждане на пречиствателна станция, воден цикъл, oбновяване на училища и детски градини. Председател съм на най-голямата обществена организация в Троян – Ловно-рибарското сдружение. Като общински съветник ще продължавам да работя за това Троян да бъде място, в което хората се чувстват сигурни, защитени и с чувство за справедливо прилагане на закона.
 
Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

2 коментара:

Unknown каза...

ВЪРВИ СИ ПОЧИВАЙ МИНЧО

Троянец каза...

Чипът ви е стар г-н Акимов....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |