Недка Топалова: Правилното използване на общинския бюджет е ключът за просперитет

Местни избори 2019
Недка Топалова, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Родена съм в град Сопот, област Пловдив. Завърших висшето си образование във ВИИ „Карл Маркс“, София (днес УНСС) със специалност „Счетоводна отчетност“. Имам следдипломна квалификация „Организация и нормиране на труда“. Работила съм като икономист, началник ТРЗ, счетоводител, главен счетоводител в производствена фирма и в сферата на услугите.
През мандат 2007/2011 г. бях. Зам. Кмет на община Троян с ресор „Бюджет, финанси и икономика“. През този период в Общината бяха спечелени и успешно реализирани проекти по Оперативна програма „Околна среда“  – „Изпълнение на първи етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян”, проекти по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. – „Интегриран проект за подобряване на градската среда на град Троян”, „Развитие на туристически атракции в община Троян”. Бях ръководител на проект по Оперативна програма „Околна среда“. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2015/2019 г., член на  комисията „Бюджет, финанси и икономика“.

Ще продължавам да търся решения за реалистично използване на общинския бюджет като основен инструмент за реализиране на местната политика.
Ще устоявам запазването на съществуващите училища и детски градини по населените места в общината. Работих и ще продължавам да работя за развитие и подобряване на инфраструктура и околната среда, за развитие и разширяване потенциала на туризма и туристическите атракции във всички населени места в община Троян. Ще работя за всеки гражданин на общината, защото троянецът е горд балканджия и го заслужава.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |