Един млад човек намери своето бъдеще в родното село

Местни избори 2019
Владислав Кардашимов, кандидат за общински съветник, БСП
ОТРАДНО е днес, в смутните времена на обезлюдяване, да срещаме млади хора, решили да търсят своето бъдеще в родния край. Да работят в Троянския край; тук да се грижат за децата си, да мечтаят за бъдещето. Владислав Кардашимов е  общински съветник от „БСП за България“, а неотдавна беше подкрепен от общинската организация на БСП като кандидат и за следващия мандат на Общинския съвет. Висше образование получава  в Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов; бакалавърската му специалност е „Счетоводство и контрол“, а магистратурата – „Счетоводство и одит на нестопанските предприятия“.

ВЛАДО е пример за успешно професионално развитие не просто в България, а в едно българско село. Още като студент започва работа в „своето“ село – назначен е като специалист търговска дейност в кооперация „Обнова“ в Черни Осъм; доказал професионализъм и амбиция, след няколко години вече е ръководител на Търговски отдел, а преди две години бе избран и за председател на кооперацията.

ЗА КАКВО
мечтае един млад човек, реализирал се професионално, щастлив със семейството си? И какво ще иска да постигне като политик в „местния парламент“? За Владислав Кардашимов мечтите са свързани с визията за развитието на родния край, на родната страна – младите хора да търсят реализация тук. Да работят близо до близките и приятелите си, до местата, където е отрасъл, и където растат децата му. Кардашимов обяснява накратко – за всички трябва да се създаде подходяща среда, да се изградят условия за труд и отдих, за спорт, за общуване с приятели. Смята, че нещата вървят в правилната посока и че община Троян ще остане дом и за синовете му. Заедно ще успеем! Заедно ще изградим тази подходяща среда, която да задържи младите троянци в родния край.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  БСП - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |