Марин Радевски – кандидат за общински съветник, ГЕРБ

Местни избори 2019
Марин Колев Радевски
на 61 години, кандидат за общински съветник от ГЕРБ
 
Марин Радевски: „По професия съм машинен инженер, специалност „Текстилна техника“, завършил ВМЕИ - София. Управител и едноличен собственик на „Калинел“ ЕООД от създаването на фирмата преди 25 години и до сега. „Калинел“ е най-големия работодател в Ловешка област“.

Професионалист и експерт в областта на текстила, както и на организационно и ръководно ниво, с повече от 30 години трудов стаж на ръководни позиции. Силно изявен родолюбец и общественик. Дарител и съмишленик на почти всички културни, спортни и обществени изяви и инициатива в града. Член на Ротари клуб Троян. Общински съветник от 12 години. Семеен с две деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |