Обръщение на кандидата за кмет Николай Тодоров

Местни избори 2019
Уважаеми съграждани,

ОТМИНАХА ГОДИНИ, в които аз отчитам ясно поуката от тях. Хората, които бяха до мен, знаят колко труд, енергия и смелост вложих в каузата за бъдещето на Троян. Изведох на върха на копието си не една обществена кауза и всяка една от тях я доведох до успешен край. Останаха, разбира се, в процес на изпълнение още много. Почти всеки месец си поставям нова и нова такава. Това ми дава необходимата вътрешна удовлетвореност и ме прави щастлив. С това мисля, че ще залъжа съвестта си донякъде за отнетото от семейството ми лично пространство,  дарено  в полза на троянци. Това съм аз и мисля, че вече е късно да се променя. Ще вложа цялата си енергия, за да дам на Троян надеждата за бъдещето, защото това е моята КАУЗА!

• Ще дам на всеки един троянец увереността, че няма да бъде залъган от кмета си!
• Ще дам на всеки един троянец спокойствието, че той ще е равен на мен и закона!
• Ще дам на хората справедливост в управлението, от която толкова се нуждаем всички ние!

ВЕЧЕ СМЕ в предизборна кампания, в края на която вие ще трябва да изберете вашия градоначалник. Неведнъж съм ви призовавал към пробуда относно пороците на властта. Неведнъж съм ви приканвал към обективност в преценката. Неведнъж съм изисквал от вас да не се примирявате с овехтяващия ви бит и да търсите пътя на пробудата и промяната. Сега ще ви призова отново да не вярвате на лъскавите и сълзливи думи на всички партийни политици.

ПОГЛЕДНЕТЕ в съвестта си, в бъдещето на децата си и мъдро изберете този, който ще ви даде нужното! Погледнете истински тримата кандидати за кметове в очите и ако видите макар и за малко фалш и лицемерие, не се превръщайте в поредната изконсумирана електорална единица! Погледнете в сърцето си и ако макар и за мъничко видите проекция на прочетеното дотук, не се колебайте и изберете бъдещето на Троян!

Аз съм Николай Тодоров и моята кауза е ТРОЯН!!!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |