Заповед за движението на Беклемето по време на срещата на пчеларите

Община Троян

ЗАПОВЕД
№ 988/ 13.08.2019 г.

На основание чл. 44, ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА) с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на Наредба №1 на Община Троян и Закона за движение по пътищата (ЗДвП) и с оглед осигуряване охраната на обществения ред и постигане оптимална организация на движението във връзка с провеждането на ХХVI Национален събор надпяване на пенсионерите „Беклемето 2019“ и Национална пчеларска среща „Север-юг“, 

НАРЕЖДАМ

     1. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС в района на туристически комплекс „Беклемето“, за времето от 7:00 ч. на 24.08.2019 г. до 17:00 ч. на 25.08.2019 г.

     2. Движението на ППС с посетители на почивните бази да се осъществява по маршрут, оказан от контролните органи и обозначен с указателни табели.

     3. Собствениците на обособените търговски и увеселителни обекти, търговците на пчелни продукти и аксесоари да се придвижват с повишено внимание в комплекса и след указания на контролните органи. Да не се допуска паркирането на превозни средства по банкети и свободни площи около обособените маршрути за придвижване на спешна помощ, пожарна и полиция.

     4. ОПРЕДЕЛЯМ свободните площи, около хотел „Сима“ и ски писта „Сима“ – местността Карцов бук, за паркинг на МПС. Автомобилите  могат да се паркират едностранно и на пътното платно от хотел „Сима“ посока хотел „Виа Траяна“ в рамките на обозначената зона, при стриктно спазване правилата за движение.
     5. След съгласуване с органите на МВР да бъде обособен паркинг в района на комплекса, в близост до мероприятието за хора инвалиди – с нарушени двигателни способности.

Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на началника на РУ на МВР - Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”. Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица – председателя на Клуб на пенсионера - Троян и председателя на пчеларско дружество „Майка“ - Троян.

Ангел Ангелов, и. д. кмет на община Троян,
съгласно Заповед № 933/31.08.2019 г.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |